Fredrik & Martina högupplöst

Vi är specialister på att rekrytera ledare!
Behöver ni hjälp i er chefsrekrytering? Vi hjälper er!

Chefsrekrytering

Rätt ledarskap är avgörande för hur en verksamhet mår, går och utvecklas. Att rekrytera en chef är därför oerhört viktigt men kan många gånger också vara både svårt och tidskrävande.

Uppdraget att hitta en ny ledare tar för oss alltid avstamp i vår kunds affär. Bara genom att vi på riktigt förstår verksamheten, dess målsättningar/utmaningar och marknaden man verkar på kan vi leverera det våra uppdragsgivare förväntar sig av oss.

Sara hjälper kund att rekrytera ledare

Specialister inom Executive Search!

I över tolv år har vi blivit vid vår läst. Vi har hjälpt bolag verksamma inom IT/Tech med att hitta ledare och kommersiella profiler. Vi kan den Svenska IT/Tech marknaden. Med över tolv års branscherfarenhet känner vi dessutom många av marknadens vassaste profiler personligen. Inte nog med det, vi vet också vad de drivs och motiveras av i ett nästa karriärsteg.

Jag vill veta mer om Executive Search!

Vårt arbetssätt

Vi arbetar med uppsökande rekrytering vilket  många gånger både tidskrävande och svårt. En roll kan vara hur attraktiv som helst, men får du ingen att lyssna når ditt budskap inte rätt mottagare. En av våra absoluta styrkor är vårt stora och relevanta kandidatnätverk. Vi har sedan start träffat och intervjuat närmare 20 000 kandidater inom ledande och kommersiella befattningar.

Vi kombinerar våra etablerade kandidatrelationer med att hela tiden aktivt söka efter nya talanger. Det gör vi både proaktivt och i förebyggande syfte samt i specifika uppdrag där kraven på rätt bakgrund och kompetens är avgörande.Vi kvalificerar våra kandidater genom kompetensbaserade intervjuer där vi identifierar och bedömer kandidatens förmågor och kompetens utifrån följande områden; formell kompetens, branscherfarenhet, strategi, ledarskap, resultatorientering, marknad, kommersiell förmåga, administration och personliga egenskaper. 

Är ni ett IT-/Tech bolag i behov av en VD, CCO, CRO, CMO, HR-chef, Konsult- eller affärsområdeschef är vi inte längre bort än ett samtal eller mail! Är du en ledare på jakt efter din nästa utmaning, följ oss gärna på LinkedIn.

Kontakta oss!

Samarbetet med Salesgroup har varit över förväntan från början till slut, alltifrån att skaffa sig goda insikter om oss som företag och vårt behov till att på ett snabbt och flexibelt sätt leverera goda kandidater. Salesgroup har varit en stabil, professionell och omhändertagande partner i vår rekryteringsprocess och vi är väldigt nöjda med deras insats att hitta vår nästa briljanta kollega.

Therese Åhsberg

HR Business Partner, Sanoma Utbildning

Rekrytera säljare
HiQ
Eficode
KPMG
Dustin
SNX_BIG-Purple

Chefsrekrytering i Stockholm

När det gäller chefsrekrytering i Stockholm, står vi inför unika utmaningar och möjligheter, och behovet av kompetenta och visionära ledare har aldrig varit större.

I Stockholm, som är känt för sitt blomstrande ekosystem inom tech och som en av Europas främsta startuphubbar, är efterfrågan på ledare och chefer som är tekniskt kunniga och samtidigt har förmågan att navigera i en snabbt föränderlig digital landskap särskilt hög.

Vår lokala närvaro och förståelse för Stockholms unika affärsmiljö gör oss till en värdefull partner i sökandet efter er nästa ledare. Genom att kombinera vår djupa kunskap om lokala marknadsförhållanden med vår beprövade rekryteringsprocess, är vi unikt positionerade för att identifiera och attrahera ledare som inte bara passar era specifika behov utan som också kommer att trivas och lyckas i Stockholms unika affärskultur.

Vår metod innebär att vi noggrant utvärderar kandidaternas kompetenser och ledarskapsförmåga, med särskilt fokus på deras erfarenheter och framgångar i liknande affärsmiljöer. Vi strävar efter att säkerställa att varje kandidat inte bara har de tekniska och professionella kvalifikationerna utan också personliga egenskaper som överensstämmer med ert företags värderingar och kultur.

För företag i Stockholm som behöver rekrytera ledare, erbjuder vi en skräddarsydd och insiktsfull service som tar hänsyn till både de lokala företagens dynamik och den bredare globala marknadens påverkan. Låt oss hjälpa er med chefsrekryteringen av ledare som inte bara kan navigera i dagens utmaningar utan också leda ert företag in i framtiden.