Talent Acquisition Konsult Patrick Wärmé

Talent Acquisition

Specialister när ni behöver det!

Talent Acquisition - snabb tillgång till rätt kompetens

Att rekrytera är en utmaning för många företag på dagens arbetsmarknad. Därför finns våra konsulter inom Talent Acquisition här för att stötta dig. Det är svårt att attrahera och rekrytera rätt kompetens, inom IT/Tech är det dessutom sedan länge kandidatens marknad. Ett utmanade läge när ni önskar rekrytera er nästa viktiga resurs! Spelplanen på arbetsmarknaden har förändrats, särskilt i våra storstadsregioner. Så även sättet att arbeta med rekrytering.

För ett tillväxtbolag är snabb tillgång till rätt kompetens helt avgörande för verksamhetens framgång. Låt oss hjälpa er med er nästa rekrytering. Vi anpassar oss efter era behov, er kultur och er målsättning.

Talent Acquisition konsulter dricker kaffe

Talent Acquisition som tjänst

Med Talent Acquisition som tjänst kan vi på Salesgroup stötta er med resursförsörjningen långsiktigt och i den omfattning er verksamhet behöver här och nu. Skalbart, både upp och ned, från ett par timmar i månaden till heltid.

Behöver er verksamhet hjälp med att växa?

Rekryteringsfunktion anpassad efter era behov

Vi erbjuder er verksamhet en helt skräddarsydd rekryteringsfunktion med tillgång till hela Salesgroups samlade expertis och tillgång vårt starka kandidatnätverk. Vi vågar säga att vi har Sveriges största nätverk av vassa säljare och ledare inom IT/Tech.

Vill du veta mer?

Dedikerad konsult

En dedikerad Talent Acquisition-konsult eller ett anpassat team av resurser, alla med rätt bakgrund och kompetens hjälper er att både kort-och långsiktigt möta verksamhetens kompetensbehov.

Möt våra konsulter

Senior Talent Acquisition Konsult
Två Talent Acquisition Konsulter tittar I en telefon.

Vi hjälper er bland annat med;

  • Utveckla en välgrundad Sourcing-strategi samt stärka ert Employer Brand
  • Genomföra Search och kartläggning av relevanta kandidater
  • Boka, genomföra och kvalificera kandidater genom kompetensbaserade intervjuer
  • Öka inflödet av relevanta kandidater för er verksamhet
  • Förbättra er interna rekryteringsprocess, kandidatupplevelsen samt coacha era ledare inför och under intervjuarbetet
  • Genomföra kompetens-och färdighetstester
  • Referenstagning och stöd i erbjudandedialog
  • Uppföljningar efter tillsatta uppdrag
  • Allt för att säkerställa att ni får in rätt kandidater i ert företag.

Är ni en verksamhet i tillväxt och intresserade av att höra mer om hur vi kan hjälpa till? Slå oss gärna en signal på 08-26 20 00.

Salesgroup har hjälpt oss med rekryteringar till flera roller och vi är väldigt nöjda med samarbetet. Det som utmärker dem är förståelsen för vår verksamhet, kultur och vad vi söker efter i de olika rollerna. Denna förståelse i kombination med effektivt search-arbete gör att de framgångsrikt attraherar och presenterar relevanta kandidater till oss. De är snabba, lyhörda, effektiva och professionella. Jag kan varmt rekommendera dem som rekryteringsbolag.

Peter Kolnhofer

Founder & Business Developer, Developers Bay, Developers Shore & Techstars

Rekrytera säljare
HiQ
Eficode
KPMG
Dustin
SNX_BIG-Purple