SaaS-säljare Oskar

Rekrytering inom SaaS 

Vi stöttar innovativa företag inom IT/Tech att hitta rätt kompetens!

Behöver ni hjälp med rekrytering inom SaaS?

Att leverera något som en tjänst eller ”as a service” är sedan många år tillbaka en mycket vanlig affärsmodell för bolag verksamma inom IT/Tech. Varianterna är många, SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service), IaaS (Infrastructure as a Service) för att nämna några.

På Salesgroup har vi under lika många år stöttat ”as a Service"-företag i olika faser med den verksamhetskritiska kompetensförsörjningen. Från svenska Start-up- och Scale-up-bolag till etablerade globala aktörer. Vi finns till för er om ni har behov av rekrytering inom SaaS.

Norpan SaaS-säljare

SaaS - vår hemmaplan!

Vi jobbar ofta på uppdrag direkt av bolagsledningen men lika ofta är vår beställare en investeringsfond eller ett Private Equity-bolag. Vi har under åren stöttat hundratals SaaS-bolag med återkommande rekryteringar, flera av dem delar gärna med sig av sin erfarenhet av vårt arbete. Hör av dig om du vill veta mer!

När du samarbetar med Salesgroup kan du vara säker på att vi förstår vad ni menar med ARR, MRR, ACV, TCV, Inbound, Churn, Growth och andra branschrelaterade begrepp. Vi vet vad en SDR, BDM, Customer Success Manager eller Account Executive arbetar med. Vi är nämligen i kontakt med, och rekryterar dessa profiler dagligen. Vi vågar påstå att vi har Sveriges största nätverk när det kommer till dessa profiler. 

Vill du veta mer om hur vi kan stötta er verksamhet?

Talent Acquisition som tjänst

Många gånger är behoven större än en enstaka rekrytering, man kanske är i behov av ett helt kommersiellt team med flera olika kompetensprofiler.

För större behov är det många gånger mycket mer kostnadseffektivt att anlita en eller flera specialiserade Talent Acquisition-konsulter för att ta hand om, och driva hela inflödet av kandidater. Läs mer om hur vi kan stötta er verksamhet på konsultbasis här!

Vill du veta mer om hur vi arbetar inom SaaS-området?

Kontakt

Vi har samarbetat med Salesgroup vid flera tillfällen. Mitt intryck är att dom är engagerade, lyhörda och professionella genom hela processen. Salesgroup är snabba med att återkoppla, analytiska och ett bra bollplank för oss som kund. Vi har stort förtroende för Salesgroup och samarbetar gärna med dem igen.

Helena Martinsson

HR-chef, Skola24

Rekrytera säljare
HiQ
Eficode
KPMG
Dustin
SNX_BIG-Purple