Two people lookin at a laptop

Tech-rekrytering

DevOps, Solution Architect, Cloud Consultant, Azure Specialist, nätverkstekniker, CISO, Pre-sale, Evangelist eller Ninja?

Tech-rekrytering

Att rekrytera teknisk personal inom IT/Tech är en utmaning som kräver kunskap, noggrannhet, och hårt arbete. Bristen på tekniskt kvalificerad arbetskraft har skapat en tuff konkurrenssituation där många bolag i Sverige slåss om samma kompetens. Rekryteringskonsulten spelar en avgörande roll i detta sammanhang. Det är denne som har till uppgift att hitta och identifiera de rätta kandidaterna. Genom sin kunskap om branschen såväl som specifika tekniska områden kan rekryteringskonsulten skapa en tydlig och strukturerad plan för att locka och engagera potentiella kandidater.
 
Då teknik ofta är i fokus för dessa kandidater måste rekryteringskonsulten (och andra involverade i processen) kunna föra tekniska dialoger. Det är många gånger helt avgörande att kunna diskutera tekniska utmaningar och möjligheter på ett sätt som visar att företaget är seriöst och engagerat i att hitta de bästa lösningarna. Trovärdighet är A och O.

Man looking down
Women with phone smiling

Teknisk rekryterare

Erfarenhet räknas: Med flera års erfarenhet av att matcha IT/Tech-talanger har våra rekryterare en djup förståelse för branschen och den snabbrörliga kandidatmarknaden.
                                          
Omfattande nätverk: Våra rekryterare har alla stora och omfattande nätverk av potentiella kandidater samt engagerar sig proaktivt, både på branschevenemang och i olika Communitys för att kontinuerligt identifiera nya kontakter. Det gör det möjligt för oss att nå ut till de mest eftertraktade kandidaterna innan de ens övervägt att byta jobb.
 
Skräddarsydd matchning: Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna specifika behov. Våra rekryteringskonsulter arbetar nära er för att identifiera exakt vilka färdigheter och egenskaper ni letar efter för att sedan matcha de som passar perfekt in i er organisation.
 
Snabbt och effektivt: Vi vet att tid är pengar och arbetar snabbt för att fylla era lediga positioner med rätt kompetens. Vi minimerar onödigt långa ledtider och förenklar rekryteringsprocessen.
                                          
Engagemang för kvalitet: Vi sätter alltid kvalitet främst. Våra rekryteringskonsulter genomför kompetensbaserade intervjuer och bedömningar för att säkerställa att varje kandidat uppfyller era krav och förväntningar.
                                          
Låt våra erfarna rekryteringskonsulter göra jobbet och ge er tillgång till de bästa kandidaterna på marknaden. En dedikerad rekryteringskonsult eller ett anpassat team av resurser, alla med rätt bakgrund och kompetens hjälper er att både kort-och långsiktigt möta er verksamhets kompetensbehov. Skalbart, både upp och ned, från ett par timmar i månaden till heltid.

Hör av dig så berättar vi mer!

Är du intresserad av att veta mer om Tech-rekrytering?

Kontakt

Jag valde Salesgroup för att jag har sett båda sidorna av deras arbete, dels som kandidat själv men även som beställare. Jag vet att Salesgroup håller hög kvalitet både mot kandidater och mig som beställare. Därav var valet enkelt. Rekryteringsprocessen var väldigt smidig och jag kände mig hela tiden delaktig i arbetet och var väl informerad om var vi befann oss i de olika stegen under processen.

Tony Eriksen

Country Manager B2B, Komplett Group, Sweden

Rekrytera säljare
HiQ
Eficode
KPMG
Dustin
SNX_BIG-Purple