STÄNG

Kontakta oss

Salesgroup Stockholm AB

Tegnérlunden 6

113 59 STOCKHOLM

08-26 20 00

info@salesgroup.se
Skicka mail

Spontanansökan

Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi utgår alltid ifrån dina personliga önskemål och förutsättningar när vi hjälper dig till ditt drömjobb. Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig för en första intervju.

Registrera CV
novawork-logo

Behöver du hjälp med bemanning? Gå till vår systerssite så får du veta mer!

Gå till hemsidan

Jag vill veta mer om era tjänster:

Referenser

Riada

Organisation: Riada Eficode

Plats: Stockholm

Samarbetet med Riada (idag en del av Eficode-koncernen) inleddes redan 2018 med rekryteringen av en senior konsultchef. Konsultchefen som rekryterades heter Christian Johansson och är idag VD på Riada Eficode. Samarbetet, som inleddes med ett rekryteringsuppdrag har under åren utvecklats till att omfatta allt ifrån stöd i HR-frågor till en längre konsultinsats som TA-partner under Riada Eficodes tillväxtresa.

Vi ställde några frågor till Christian Johansson, VD på Riada Eficode om hur han ser på vårt samarbete och oss som leverantör.

Varför valde du Salesgroup som partner?
Det var flera aspekter som avgjorde valet av leverantör i vår tillväxtresa. Det var, och är viktigt för oss med en partner som inte bara är en leverantör, utan någon som lyssnar och förstår. Då vi hade begränsade interna resurser behövde vi hjälp i flera delar av rekryteringsprocessen. Både att identifiera  och attrahera potentiella kandidater men också att bygga en struktur för hela Talent Acquision processen. Där ställde verkligen teamet på Salesgroup upp.

Vad var viktigast för dig i samarbetet?
Deras lyhördhet och förmåga att förstå våra behov och med sin långa erfarenhet och djupa kunskap leverera både stöd i våra processer men även att leverera exakt med de kandidater vi behövde.

Hur ser du på samarbetet med Salesgroup?
Långsiktigt och ärligt, de är en partner som jag använder i olika utsträckning hela tiden. Just nu stöttar de oss i kvalitetskontroll kring vissa rekryteringar.

Insight Technology...

Organisation: Insight

Plats: Stockholm

21_51_Salesgroup_3137 Läs mer

På listan av bolag som Salesgroup arbetat länge med så är Insight ett bra exempel där kunden utmanar och ställer krav på oss som leverantör att tänka nytt...

Komplett Group...

Organisation: Komplett Group AB

Plats: Stockholm

21_51_Salesgroup_3055 Läs mer

En av våra absoluta styrkor är långsiktiga samarbeten med våra kunder. En viktig aspekt är dock nya kunder som både utmanar och ger oss nya perspektiv....

Riada

Organisation: Riada Eficode

Plats: Stockholm

salesgroup-10 Läs mer

Samarbetet med Riada (idag en del av Eficode-koncernen) inleddes redan 2018 med rekryteringen av en senior konsultchef. Konsultchefen som rekryterades...