Vi söker ytterligare en säljare till Accumulate

Logga-Accumulate
Brinner du för nya lösningar? Har du intresse för appar?  Då har du möjlighet att vara med och sälja framtidens betalningslösningar!

Om företaget
Accumulate AB är en ledande aktör inom mobila finansiella tjänster. Bolaget finns med huvudkontor i Stockholm samt lokalkontor i Warszawa och Lviv. Ytterligare geografisk expansion planeras.

Bolaget finns med huvudkontor i Stockholm samt lokalkontor i Warszawa och Lviv. Ytterligare geografisk expansion planeras.

Accumulate´s betalningslönsingar används idag i flera olika länder bla i Sverige (WyWallet, PayEx Mobil), Polen (IKO by PKO Bank Polski) och Bulgarien (MOBB by Borica Banking Services). Accumulate erbjuder också en omfattade produkt/tjänste- portfölj inom mobil banking och mobil säkerhet.
Accumulate ägs privat av bla grundarna samt av Sjätte AP Fonden, TeliaSonera, PayEx och Svea Ekonomi.

I och med lanseringen av den nya tjänsten Close Beacon söker man nu ytterligare en driven och duktig säljare till sitt kontor i Stockholm.

http://www.mynewsdesk.com/se/accumulate/pressreleases/accumulate-launches-close-payment-with-close-beacon-for-mobile-commerce-979257

Detta är en unik möjlighet där du får vara med på en otroligt rolig resa i ett mycket intressant bolag i en spännande fas. Accumulate ligger bakom flera stora succéer inom Mobile Online Solutions och har sedan 2004 levererat över 400 miljoner applikationer. Tjänsten som erbjuds är den första renodlade säljrollen för Close Becon vilket gör att möjligheterna för rätt person är stora.

Om tjänsten
Du kommer främst bearbeta kunder inom retail, hotell, köpcenters, restaurang och sportarenor men även mot indirekta kunder som i sin tur säljer mot slutkund. Att öka awareness samt ta till sig utav marknadens respons på tjänsten är också ett viktigt inslag i rollen. Din försäljning sker till en början över hela Sverige med fokus på Stockholm med omnejd.

Försäljningen sker till stor del ute på fältet genom klassisk uppsökande försäljning och efterföljande order/kontraktshantering. Tyngdpunkten ligger på hög aktivitet i form av kundbesök, öka medvetenheten på marknaden, skapa intresse kring tjänsten samt förklara fördelar och affärsnytta för kunden så att dem i sin tur kan öka sin försäljning och effektivisera sitt betalningsflöde.

Vi söker
Vi söker dig som har ett bra trackrecord inom försäljning med goda resultat. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i en försäljningsmiljö där du själv påverkat dina resultat och din framgång baserats på starkt och dedikerat försäljningsarbete. Har du erfarenhet av att arbeta i en entreprenörsmiljö, ett uppstartsbolag eller i ett nyetablerat affärsområde är detta meriterande.

För att passa in på Accumulate krävs det att du har ett starkt driv och en entreprenörsanda. Du gillar och stimuleras av att arbeta i en flexibel miljö med snabba vändningar och starkt säljfokus. Du klarar av att arbeta självständigt under eget ansvar, du är prestigelös, hungrig, framåt, open-minded och ser detta som en unik möjlighet att få vara med på en häftig och intressant resa där du själv bär ett stort ansvar för företagets utveckling.

Egenskaper som vi värderar är: stark social förmåga, ett inre driv av att lyckas, god relationsbyggare och presentatör, pedagogisk lagd och street-smart.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att få vara delaktig i ett mycket intressant företag som befinner sig i ett spännande skede och bransch. Du kommer att arbeta tätt med duktiga medarbetare, serieentreprenörer och framgångsrika företagsledare.

Du erbjuds en fast lön + provision, tjänstepension, gymkort, företagshälsovård, företagsmassage samt trevliga företagskonferenser. Tjänsten är på 100 %.

Ansökan
Denna rekrytering sköts av Salesgroup. Har du några frågor är du välkommen att ringa 08-26 20 00. Frågor kring tjänsten besvaras av Carl-Magnus Chalmers eller AnnaCarolina Eriksson.
Urval sker löpande. Önskat tillträde är Q1 2015.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.