Tech Data söker Sales Specialist Lenovo Servers

Tech_Data

Om företaget:
Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med ca 230 medarbetare på det nordiska huvudkontoret i Spånga, norr om Stockholm. Tech Data har lokalkontor i Danmark, Norge och Finland och omsätter ca 14,5 miljarder kronor på den nordiska marknaden. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer, myndigheter och privatkonsumenter.

Om tjänsten:
I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen IBM Hardware och rapportera till Business Unit Manager. Som Sales Specialist Lenovo Servers hos oss kommer du att agera som ambassadör för Lenovos produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att hantera försäljning av Lenovo Server & Storage.

Du kommer till exempel att:
· Besöka våra Business Partners för att marknadsföra mervärdet av Tech Data och Lenovo.
· Arbeta med samt skapa sälj- och marknadsföringsaktiviteter med Global Sales Floor.
· Att proaktivt arbeta med att identifiera nya affärsmöjligheter hos Tech Datas befintliga och nya kunder.
· Samarbeta med leverantör samt Tech Datas Account Managers/Field Sales Executives för att utveckla försäljningen hos utvalda fokuskunder.
· Utforma offerter tillsammans med leverantör och partner.

Vi söker:
För att bli framgångsrik i rollen som Sales Specialist Lenovo Servers har du tidigare arbetat inom sälj och drivs av att arbeta efter utsatta mål. Du har 3-5 års erfarenhet av försäljning av liknande IT-produkter och vill nu ta nästa steg i din utveckling. Vidare talar och skriver du svenska och engelska flytande. Goda kunskaper inom Excel ses som meriterande.

Som person är du utåtriktad, säljfokuserad och strävar alltid efter att nå de uppsatta målen. Du är en person med skinn på näsan och är lojal, tar ansvar för din prestation samt har en god social kompetens som gör att du lätt kan bygga goda relationer. Vidare är du stresstålig och gillar att arbeta i högt tempo.

Vi söker dig som har en övertygande personlighet, en affärsmässig inställning och trivs med att arbeta på ett företag där det ständigt händer nya saker.

Vi erbjuder:
Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag där ingen dag är den andra lik. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare? Är du dessutom en person som skulle trivas i en organisation med fokus på att leverera rätt produkt i rätt tid och till rätt pris? Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig. För rätt person finns det även goda möjligheter att utvecklas inom Tech Data.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Salesgroup. Har du några frågor är du välkommen att ringa 08-26 20 00. Urval sker löpande. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på 100 %.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.