Teamchef till Kvadrat Stockholm

Logga Kvadrat
Vill du utvecklas på ett konsultföretag med en unik affärsmodell?

Vad är viktigt för dig?
Att anta utmaningar? Varierande arbetsuppgifter? Möjlighet att påverka? Att arbeta i en kultur som främjar egna initiativ?
Om du svarar ja på ovanstående så vet vi att du kommer att trivas hos oss. Vi tror på en snabbrörlig, rolig och trygg arbetsplats med stor tillväxtanda.

Arbetsuppgifter
Att vara team-ansvarig på Kvadrat är ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ. Det här är jobbet för dig som vill arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade konsulter samt lockas av att kombinera teambuilding, kultur och rekrytering med säljarbetet.

Hos oss får du arbeta med att bygga starka relationer till nya kunder såväl som att utveckla befintliga.

Din bakgrund
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av lösnings- och/eller konsultförsäljning. För att lyckas hos oss behöver du vara social, orädd, ihärdig, metodisk och resultatorienterad. Vi söker dig som är kunnig för att få konsulternas förtroende och lyckas i rekrytering, men nödvändigtvis inte expert på teknik. Det viktiga är att du har ett genuint intresse för IT och dess möjligheter. Som person är du positiv och noggrann. Du har en stark ansvarskänsla och förmåga att bidra och samarbeta i grupp. Du trivs med att jobba i en föränderlig värld där din insats värderas högt.

Du utstrålar ett naturligt ledarskap och lätt att samla folk omkring dig, utan att vara chef eller ”klassens clown”

Om företaget
Kvadrat bildades 1988 som ett livsstilsföretag för att erbjuda toppkonsulter inom IT, Teknik och Management friheten av att verka i eget företag samt ha gemenskapen och styrkan i ett väletablerat konsultbolag. Kvadrats vision är att stärka våra kunders konkurrenskraft och hjälpa våra konsulter att bli världens lyckligaste yrkesmänniskor. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Örebro.

Om Kvadrat Stockholm
Vi är idag 90 konsulter och har utmärkt lönsamhet och beläggning och erbjuder marknaden alla roller inom IT-konsulting och teknik. Företaget har mycket gott renommé på marknaden och vår affärsmodell med konsulterna ligger helt rätt i tiden.

Nu ska vi fortsätta växa och bygga vidare på företaget. Det finns mycket goda möjligheter att vara med och påverka detta och företagets kompetensinriktning.

Ansökan
Denna rekrytering sköts av Salesgroup. Har du några frågor är du välkommen att ringa 08-26 20 00. Urval sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.