STÄNG

Kontakta oss

Salesgroup Stockholm AB

Tegnérlunden 6

113 59 STOCKHOLM

08-26 20 00

info@salesgroup.se
Skicka mail

Spontanansökan

Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi utgår alltid ifrån dina personliga önskemål och förutsättningar när vi hjälper dig till ditt drömjobb. Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig för en första intervju.

Registrera CV
novawork-logo

Behöver du hjälp med bemanning? Gå till vår systerssite så får du veta mer!

Gå till hemsidan

Jag vill veta mer om era tjänster:

Talent Acquisition som tjänst

Talent Acquisition som tjänst

Vi hittar rätt kompetens åt er snabbt

22_31_Bumpers0153
_Z8A1219

Vi fyller er rekryteringsprocess med rätt kandidater!

Att rekrytera är en utmaning för många chefer. Med all rätt, det är svårt att attrahera och rekrytera rätt kompetens, och det finns ingen enkel instruktion att följa. Inom IT/Tech är det dessutom sedan länge kandidatens marknad, det finns färre kvalificerade kandidater än vad det finns uppdrag. Ett utmanade läge när ni önskar rekrytera er nästa viktiga resurs!

Spelplanen på arbetsmarknaden har förändrats, särskilt i våra storstadsregioner. Så även sättet att arbeta med rekrytering. För ett tillväxtbolag är tillgången till rätt kompetens (snabbt) helt avgörande för verksamhetens framgång.

Med Talent Acquisition som tjänst kan vi på Salesgroup stötta er med resursförsörjningen långsiktigt och i den omfattning er verksamhet behöver här och nu. Skalbart, både upp och ned från ett par timmar i månaden till heltid.

En skräddarsydd rekryteringsfunktion med tillgång till hela Salesgroups expertis och starka kandidatnätverk anpassad för er verksamhet helt enkelt.

En dedikerad Talent Acquisition-konsult eller ett anpassat team av resurser, alla med rätt bakgrund och kompetens hjälper er att långsiktigt möta verksamhetens kompetensbehov.

Inom ramen för vårt uppdrag kan vi exempelvis hjälpa er med;

• Utveckla en välgrundad Sourcing-strategi

• Genomföra search och kartläggning av relevanta kandidater

• Kontakta och bygga relation med er målgrupp

• Boka, genomföra och kvalificera kandidater genom kompetensbaserade intervjuer

• Förbättra er rekryteringsprocess

• Stärka ert Employer brand

Allt för att säkerställa att ni får in rätt kandidater i er rekryteringsprocess. Självklart dokumenterar vi vårt arbete i era system (eller våra) samt förser er med de nyckeltal ni önskar. Agilt, anpassningsbart och i tät dialog med er som uppdragsgivare.

Talent Acquisition

Tech-rekrytering

"Dom var tillgängliga, snabba, flexibla och utmanade oss och vårt sätt att tänka. Behövde vi styra om något i rekryteringsprocessen hade vi en nära dialog och Salesgroup fanns hela tiden där som ett stöd och bollplank under hela projektet"

Guian Mantilla

Nordic Sales & Partnership Manager, School of Applied Technology