Specialistsäljare – Enterprise Mobility till Dustin

Logga Dustin
Den nya ekonomin handlar om att göra arbetsmoment här och nu! Inte ska man väl behöva åka till en speciell plats eller använda en specifik dator? Tänk vad mycket tid, pengar och frustration man sparar på att ge människor rätt verktyg istället. I det nya mobila arbetslivet knyter vi ihop människor som hjälper varandra bli bättre. Det kan handla om att innovation, köpa och sälja, öka kvalitet eller bara dela informationen snabbare. Är du med?

Dustin bygger ett nytt team.
Dustin rekryterar nu till ett nytt team mobilitetsexperter som ska rikta sig till större företag och myndigheter. Initialt ser vi ett extra stort behov från kommuner, landsting och andra vårdgivare, men vi vänder oss brett till alla medelstora och stora organisationer. Vi söker säljare med verksamhetserfarenhet och en god förståelse för kundens utmaningar i en förändringsresa. Du som söker får gärna komma från en annan bransch än den traditionella IT-branschen. Teamet startar i september.

Vi söker dig som har:
-Mer än 3 års säljerfarenhet med dokumenterat goda resultat
-Minst 2 år av eftergymnasiala studier.
-Erfarenhet från funktionsförsäljning i form av programvara och tjänster
-Ett brinnande intresse för mobila tjänster
-Ansvar för uppstart och genomdrivande av minst ett större kund-eller verksamhetsprojekt
-Goda referenser på drivkraft och äkta omtanke för kunden

Mertiterande är:
-Erfarenhet från offentliga upphandlingar
-Haft eget bolag eller varit delaktig i uppstart av sådant
-Varit drivande i en verksamhetsförändring i rollen som konsult, verksamhetschef, projektledare eller liknande
-Kunskap om Apple’s erbjudande på företagssidan
-Har arbetat med förvaltningschefer inom stat, kommun eller landsting

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett utmanande och omväxlande arbete på ett mycket expansivt bolag med stora ambitioner. Ett fritt och arbete med mycket goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter. Spännande kunder och duktiga och trevliga kollegor.

Ansökan:
Den här rekryteringsprocessen sköts av Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Önskat tillträde för tjänsten är september 2015. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Om företaget:

Dustin är Nordens ledande återförsäljare av IT och hemelektronik. Sedan starten 1984 har vi vuxit till en koncern med fler än 1000 engagerade medarbetare i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Idag omsätter vi 6 miljarder kronor och erbjuder omkring 200 000 produkter med tillhörande tjänster via webben och vår katalog. Våra kunder utgörs av företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.