Säljare / Affärsutvecklare till UCIT

Unknown

Om företaget:
UCIT är ett svenskt konsultföretag för den nya ITn. I drygt fem år har vi hjälpt företag och organisationer att ta vara på teknikens möjligheter. Vi analyserar verksamhetens behov och förvandlar det till strategiska planer och tekniska underlag. Vi hjälper till med upphandling, lansering, implementering, uppföljning, förvaltning och utveckling av mobila IT- och telekomprojekt.

Vårt kontor ligger i centrala Stockholm, men vi är verksamma i hela Sverige och har även kunder i övriga Norden.

Om tjänsten:
I rollen som Säljare/Affärsutvecklare kommer du att utgå från våra moderna lokaler i Waterfront Building i Stockholm City. Du kommer att ha fullt fokus på att skapa nya affärsmöjligheter och samtidigt få full insyn och påverkan i vår leverans. Det innebär att du samarbetar nära med hela teamet i Stockholm. Din roll kommer att vara en delad sälj- och affärsutvecklarroll där du utvecklar relation och förtroende med beslutsfattare, ofta IT-chefer och samtidigt verkar konsultativt genom hela leveransen.

Våra affärsområden upphandling, lansering, implementering, uppföljning, förvaltning och utveckling av mobila IT- och telekomprojekt kommer att vara din portfölj men som litet bolag med möjlighet till snabba leveranser och analyser går vi ofta utanför ramarna för att vinna våra kunders förtroende och överträffa förväntningarna.

Vem är du:
Vi tror att du är precis som vi – älskar teknik och tror på att IT är till för användarna. Din personlighet och din energi kommer att prägla hela bolaget. Du har i huvudsak fokus på försäljning och trivs i en fri säljroll där du också ges möjligheten att till viss del vara delaktig i projekten, vilket betyder att du är duktig affärsman/kvinna kan samverka i grupp och är social. Du har också kreativ ådra och vågar testa nya vägar för att vinna affärer och kundernas förtroende med hög aktivitet och driv.

För att lyckas med våra nya och befintliga kunder har du en förståelse och erfarenhet av hur bolag fungerar, köper och vilka utmaningar de har kring sin IT, telefoni och infrastruktur. Du är också trygg och ödmjuk i din säljroll och du är öppen för att ständigt ta till dig ny teknik och utveckla nya relationer och lösningar.

Vi kan erbjuda dig med rätt personlighet och inställning ett arbete i ett bolag som utvecklas mycket snabbt. Här får du möjlighet att vara med och påverka din egen och bolagets framtid. Du blir en del i ett tätt sammansvetsat team med hög kapacitet och en unik position på marknaden.

Ansökan:
Denna rekryteringsprocess sköts av Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast. Tillträde i september eller enligt överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.