Sales Specialist HP Storage

Tech_DataOm företaget:
Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med ca 230 medarbetare på det nordiska huvudkontoret i Spånga, norr om Stockholm. Tech Data har lokalkontor i Danmark, Norge och Finland och omsätter ca 14,5 miljarder kronor på den nordiska marknaden. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer, myndigheter och privatkonsumenter.

Om tjänsten:
I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen Azlan och rapportera till BUM för HP Enterprise. Som Sales Specialist HP Storage hos oss kommer du att agera som ambassadör för HP’s kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att genom en lösningsorienterad försäljning av HP Storage hjälpa kunden att skapa rätt lösningar för just dem.

Du kommer till exempel att:
· Besöka våra Business Partners för att marknadsföra mervärdet av Tech Data och HP.
· Arbeta med och skapa sälj- och marknadsföringsaktiviteter med Tech Datas säljavdelning.
· Att proaktivt arbeta med att identifiera nya affärsmöjligheter hos Tech Datas befintliga och nya kunder.
· Samarbeta med leverantör samt Tech Datas Field Sales Executives för att utveckla försäljningen hos utvalda fokuskunder.
· Utforma offerter tillsammans med leverantör och partner.
· I tjänsten ingår att ta tekniska säljcertifieringar.

Vi söker:
För att bli framgångsrik i rollen som Sales Specialist HP Storage har du tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom IT-branschen. Du drivs av att arbeta efter utsatta mål och älskar att ha kontakt med människor. Vidare talar och skriver du svenska och engelska flytande. Körkort samt goda kunskaper inom Excel ses som meriterande. Det viktigaste är inte att du har rätt erfarenhet utan vi lägger stor vikt vid din inställning och personlighet samt ett i grunden intresse för teknik.

Som person ser vi att du är utåtriktad, säljfokuserad och alltid strävar efter att nå de uppsatta målen. Du är en person med skinn på näsan samtidigt som du är pedagogisk för att på ett bra sätt kunna förklara varför vissa storagelösingar passar bättre än andra för kunden. Du är lojal, tar ansvar för din prestation samt har en god social kompetens som gör att du lätt kan bygga goda relationer. Vidare är du stresstålig och gillar att arbeta i högt tempo.

Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag där ingen dag är den andra lik. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare? Är du dessutom en person som skulle trivas i en organisation med fokus på att leverera rätt produkt i rätt tid och till rätt pris? Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig. För rätt person finns det även goda möjligheter att utvecklas inom Tech Data.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Salesgroup. Har du några frågor är du välkommen att ringa 08-26 20 00. Urval sker löpande. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på 100 %. Plats: Spånga, Lunda industriområde

Tech Data Corporation är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer med över 120.000 återförsäljare i mer än 100 länder. På den europeiska marknaden omfattar affärsmodellen även affärsområdena Azlan (nätverksprodukter och systemlösningar), TD Mobile (mobiltelefonprodukter), Maverick (AV-produkter) samt Datech (CAD-produkter). Tech Data grundades 1974 med huvudkontor i Clearwater, Florida. För mer information besök www.techdata.com.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.