STÄNG

Kontakta oss

Salesgroup Stockholm AB

Tegnérlunden 6

113 59 STOCKHOLM

08-26 20 00

info@salesgroup.se
Skicka mail

Spontanansökan

Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi utgår alltid ifrån dina personliga önskemål och förutsättningar när vi hjälper dig till ditt drömjobb. Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig för en första intervju.

Registrera CV
novawork-logo

Behöver du hjälp med bemanning? Gå till vår systerssite så får du veta mer!

Gå till hemsidan

Jag vill veta mer om era tjänster:

Referenser

SALT

Organisation: </SALT> - School of applied technology

Plats: Stockholm

Guian är Försäljningschef på </SALT> - School of applied technology där han ansvarar för åtta säljare, av vilka vi på Salesgroup har rekryterat tre. </SALT> hjälper företag att lösa en av marknadens absolut svåraste och mest kritiska utmaningar, att rekrytera och anställa utvecklare. </SALT> är i en unik position där företaget själva attraherar och vidareutbildar hobbykodare till att bli professionella utvecklare. Hösten 2021 inledde vi ett samarbete med </SALT>, vi satte oss ned med Guian som är försäljningschef för att höra lite mer om hur han tycker att samarbetet har fungerat.

Guian hur såg era behov och utmaningar ut?

Behovet hos oss på </SALT> var att utöka säljteamet med ytterligare tre säljare då vi såg en stark efterfrågan på marknaden. Vi insåg tidigt att vi behövde stöd utifrån, detta då vi själva hade försökt att hitta och attrahera säljare som både passade i rollen och hos oss som bolag.

 

Varför valde du Salesgroup som partner?

Vi träffade flera rekryteringsbolag men fastnade för Salesgroup då man är specialiserade på just kommersiella profiler inom IT/Tech. Vi fastnade även för upplägget att få en erfaren TA-konsult (Talent Acquisition) dedikerad till just oss.

Vi har tidigare prövat att rekrytera med konkurrenter till Salesgroup där konceptet var styckesrekryteringar. Det vi gillade med TA-upplägget var att vi fick ett dedikerat team som både arbetade nära och satt tillsammans med oss. 


Dom var tillgängliga, snabba, flexibla och utmanade oss och vårt sätt att tänka. Behövde vi styra om något i rekryteringsprocessen hade vi en nära dialog och Salesgroup fanns hela tiden där som ett stöd och bollplank under hela projektet.

 

Hur tycker du att samarbetet fungerar?

Vi tycker samarbetet med Salesgroup har fungerat mycket bra. Vi har nu rekryterat tre säljare till oss med olika personligheter och erfarenheter vilket bidrar till en god teamdynamik. Vi har genomgående haft ett tight samarbete, fått tydlighet genom rapporter, veckovisa avstämningar/uppdateringar och ett bra flöde med bra kandidater.Insight Technology...

Organisation: Insight

Plats: Stockholm

21_51_Salesgroup_3137 Läs mer

På listan av bolag som Salesgroup arbetat länge med så är Insight ett bra exempel där kunden utmanar och ställer krav på oss som leverantör att tänka nytt...

Komplett Group...

Organisation: Komplett Group AB

Plats: Stockholm

21_51_Salesgroup_3055 Läs mer

En av våra absoluta styrkor är långsiktiga samarbeten med våra kunder. En viktig aspekt är dock nya kunder som både utmanar och ger oss nya perspektiv....

Riada

Organisation: Riada Eficode

Plats: Stockholm

salesgroup-10 Läs mer

Samarbetet med Riada (idag en del av Eficode-koncernen) inleddes redan 2018 med rekryteringen av en senior konsultchef. Konsultchefen som rekryterades...