STÄNG

Kontakta oss

Salesgroup Stockholm AB

Tegnérlunden 6

113 59 STOCKHOLM

08-26 20 00

info@salesgroup.se
Skicka mail

Spontanansökan

Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi utgår alltid ifrån dina personliga önskemål och förutsättningar när vi hjälper dig till ditt drömjobb. Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig för en första intervju.

Registrera CV
novawork-logo

Behöver du hjälp med bemanning? Gå till vår systerssite så får du veta mer!

Gå till hemsidan

Jag vill veta mer om era tjänster:

Referenser

Insight Technology Solutions AB

Organisation: Insight

Plats: Stockholm

På listan av bolag som Salesgroup arbetat länge med så är Insight ett bra exempel där kunden utmanar och ställer krav på oss som leverantör att tänka nytt och komma med nya insikter.

Under åren har vi tillsatt roller som tekniska säljspecialister, säljchefer och innesäljare. Insight Technology Solutions är ett globalt Fortune 500-rankat IT-bolag som tillhandahåller lösningar kring inköp, optimering och livscykelhantering av licenser och molnlösningar samt konsulter inom arbetsplatstjänster och hybrida molnplattformar.

Vi ställde några frågor till Insights Nordiska försäljningsdirektör Andreas Lilja kring vårt samarbete. Han svarade så här på frågan varför Insight och han själv använder Salesgroup som leverantör av rekryteringstjänster:

”Jag har personligen en lång relation med Salesgroup vilket leder till ett stort ömsesidigt förtroende och rak och snabb kommunikation. För mig är det viktigt att min rekryteringspartner utmanar mig och kommer med nya tankar och idéer kring vilken typ av kandidater de tror passar oss, detta är bara möjligt om de känner oss om bolag, vårt erbjudande men kanske framför allt vår kultur och våra värderingar. 

Salesgroup har gång på gång bevisat att de känner den Svenska IT-marknaden som sin egen ficka. Jag får också alltid väldigt positiv feedback från de kandidater som varit med i rekryteringsprocesserna då Salesgroup uppfattas genuint måna om dem och är konkreta och snabba i sin återkoppling”

Se fler referenscase