Pre-sale till Pro 10 Optix

pro_10_optix

Om företaget:
Pro 10 Optix är en personlig och flexibel distributör av produkter och lösningar för kommunikation över fibernät. Fokus ligger på fiberoptiska transceivrar.

Exempel på produkter som Pro 10 Optix erbjuder är OEM transceivrar för den svenska marknaden, våglängdsutrustning för CWDM och DWDM, datacenterlösningar, fiberkablage och mediakonverterare.

Pro 10 Optix arbetar med långsiktiga kundrelationer som präglas av flexibilitet, närhet och personlighet. Kunderna är bland annat systemintegratörer, telekom/internet-operatörer, bredbandsbolag, stadsnät, kommuner och universitet.

Sedan bolaget startades 2010 har man haft en mycket stark tillväxt och man behöver nu förstärka organisationen med en pre-salefunktion.

Om tjänsten:
I ditt arbete som pre-sale kommer du att vara ett viktigt stöd för våra säljare och kunder. Du kommer att hjälpa bolagets säljare i komplexa affärer där det ställs höga krav på teknisk kompetens.

Du kommer också att ha produktansvar och därmed arbeta med vidareutveckling av produkter, kravställning mot leverantörer och design.

Vi söker:
Vi söker dig som har god teknisk kompetens kring nätverk. Du behöver inte arbeta i en pre-sale-roll idag utan kan vara tekniker och vilja gå mot att arbeta närmre kund.

Personliga egenskaper som vi värdesätter i denna roll är att du har god pedagogisk förmåga, trivs med att arbeta mot kund och är serviceinriktad. Du bör trivas med att arbeta både självständigt och i team med våra säljare.

Grundläggande krav för tjänsten är körkort, (du får gärna ha tillgång till bil) samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska. Vissa resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Vi erbjuder:
Vi välkomnar dig till ett framgångsrikt, välmående och spännande bolag som befinner sig i stark tillväxt. Vi som arbetar på Pro 10 Optix är målmedvetna men ödmjuka och vi sätter kunden i centrum. I denna roll erbjuds du fast månadslön, friskvårdsbidrag eller SATS-kort och en bra tjänstepension.

Ansökan:
Denna rekrytering sköts av Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att kontakta Salesgroup på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval. Omfattning: 100 % Önskat tillträde omgående/enligt överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.