Sara Johansen ny VD för Salesgroup

Sara Johansen ny VD för Salesgroup

Salesgroup har utsett Sara Johansen till ny VD. Hon kommer närmast från det nordiska bemanning- och rekryteringsbolaget Student Consulting där hon arbetat som Affärsområdeschef, Team Manager och nu senast som Avtalsansvarig för bemanning- och rekryteringstjänster i Norden. Tidigare har hon även arbetat med rekrytering och bemanning på IT-konsultbolaget Centric.

”Det är med stor glädje som vi välkomnar Sara Johansen till Salesgroup. Med hennes erfarenhet ifrån branschen, starka sälj- och ledarskapsförmåga samt breda kompetens är vi övertygade om att Sara har det som krävs för att leda Salesgroup i framtiden”, säger Salesgroups Styrelseordförande och medgrundare Carl-Magnus Chalmers.

Sara Johansen efterträder Salesgroups tidigare VD Charlotta Tingstedt som avgick tidigare i år.

”Vi är glada över att Sara kommer ombord och utvecklar- och leder företaget in i nästa fas. Salesgroup står inför en mycket spännande resa i vår föränderliga bransch och här kommer Sara att vara en stor del av vår utveckling. Vi hälsar henne varmt välkommen”, säger Salesgroups medgrundare Fredrik Hedlund.

”Fredrik Hedlund och Carl-Magnus Chalmers har byggt ett fantastiskt fint företag som jag är stolt över att få vara en del av framåt. Salesgroup har ett starkt varumärke som rekryteringsleverantör av säljare och ledare i IT-branschen och fokus framåt kommer att ligga på att skapa tillväxt  i flera dimensioner. Internt vill jag fortsätta driva utvecklingen av vårt starka team och alla medarbetare. Det känns extra kul att vara tillbaka i IT-branschen. Jag har haft dialog med Fredrik Hedlund och Salesgroup under många år och det känns naturligt och kul att vi nu får jobba ihop”, säger Sara Johansen

Sara tillträder 3 dec 2018

För mer information, kontakta Carl-Magnus Chalmers, Styrelseordförande i Salesgroup. Tel: 08262000

 

Dela och följ oss här:
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.