Sales Executive

Om företaget:  

Vill du vara med att bygga upp ett snabbväxande företag till något stort? Vill du ha spännande möjligheter till framtida karriärvägar? Till Kundo:s fortsatta tillväxtresa letar vi nu efter dig som är redo att ta karriären och företaget till nya höjder! 

Kundo är ett svenskt SaaS-bolag som utvecklar och säljer molntjänster för bättre och mer effektiv kundservice. Här finns det för dig som säljare massor kvar att göra samtidigt som du har en riktigt bra produkt och gedigna referenser i ryggen. 

Kundo tog sig under 2020 in på topp-50 av största SaaS-bolagen i Sverige, något de är mycket stolta över! Vill du vara med på fortsättningen?

 
Om rollen: 
 Som B2B-säljare på Kundo är du ansvarig för hela säljprocessen – alltifrån att hitta dina prospekt och boka möten till att genomföra dem och driva affären i mål. Du fokuserar framförallt på nykundsbearbetning men kommer bygga upp långvariga relationer med dina kunder. Du säljer mot medelstora och stora svenska bolag både inom privat och offentlig sektor. 

För att lyckas med din försäljning så arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor där ni både går igenom motgångar och firar framgångar tillsammans. Förutom stöttande kollegor så har du självklart tillgång till ett modernt CRM-system, verktyg för prospektering samt annan utrustning för att kunna arbeta så effektivt som möjligt. Just nu arbetar Kundo mycket remote, men med möjligheten att arbeta från kontoret om en vill och behöver.

Samarbete och lärande värderas högt hos Kundo. De arbetar tätt med både Produkt- och Marknads-teamet för att förbättra och nå ut med deras produkterbjudande. Kundo växer och utvecklas hela tiden, så här har du också möjlighet att utvecklas inom affärs- och organisationsutveckling, eller ta en ledarroll framöver. 

Kundo satsar stort och redan under förra året så klev de in på den norska marknaden med ett lokalt kontor. De kommer att fortsätta expansionen till fler länder och för dig som är nyfiken på att testa vingarna utanför Sveriges gränser så finns möjligheter att vara med även där. 

Vi söker: 

För att trivas som säljare hos Kundo tror vi att det är viktigt att du:

·      Har en stark vilja att prestera och tycker om att sätta upp tuffa mål

·      Har förmågan att argumentera för din sak, är representativ och älskar att träffa nya människor

·      Förstår att försäljning kräver riktigt hårt arbete

·      Är analytisk och har god affärsförståelse

·      Har några års erfarenhet av försäljning inom B2B och SaaS

Vad Kundo erbjuder:

·      Bli en del av ett sammansvetsat team där ni har roligt tillsammans och företaget på satsar på engagemang och trivsel

·      Stor möjlighet att utvecklas inom affärs-, organisationsutveckling och ledarskap

·      Spännande tillväxtresa för din karriär och för Kundo som bolag

·      Goda förtjänstmöjligheter och bra förmåner

Ansökan:  

I denna rekryteringsprocess samarbetar Kundo med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: