Talent Acquisition Consultant

Om företaget:
Salesgroup är ett av Sveriges ledande företag inom sälj- och ledarrekrytering för bolag verksamma inom IT och Teknik. I över tio års tid har vi hjälpt IT-branschen att växa med rätt kompetens, nu vill vi ha dig med på vår resa!

Exempel på arbetsuppgifter

  • Arbeta med att driva rekryteringsuppdrag självständigt och i team, både inhouse (och ibland) på plats hos kund.
  • Proaktivt bygga ett nätverk med relevanta kandidater till de roller som Salesgroup rekryterar till genom uppsökande rekrytering, annonsering och relevant nätverkande.
  • Säkerställa att nödvändigt arbete utförs för varje uppdrag. Så som upprättande av kravprofil och annonsmaterial samt genomförande av referenstagning och tester. 
  • Administrera, förbättra och utveckla Salesgroups rekryteringsprocesser och de verktyg som används.
  • Tillsammans med våra kunder sätta och ansvara för rekryteringsplaner.

Vi söker
Salesgroup söker en person som brinner för människor – som gillar att matcha rätt person till rätt roll och som älskar att se människor lyckas. Vi tror att du har arbetat med rekrytering, antingen på ett tillväxtbolag eller på ett annat rekryteringsföretag.

 Hos oss är det bra om du har

  • Minst 3 år i en liknande roll på ett annat tillväxt- eller rekryteringsföretag där du har arbetat med rekrytering från start till mål.
  • Rekryterat sälj- och/eller ledarroller inom IT.
  • Starka kommunikativa kunskaper
  •  Förmågan att leverera dagligen och bygga för framtiden.

Erbjudande
På Salesgroup kan du förvänta dig en utmanande (vi rekryterar till många av IT-branschens viktigaste positioner) men trygg och trevlig arbetsmiljö. Salesgroup växer snabbt och ger därför alla medarbetare stort eget ansvar från den första dagen. Du kommer att ha höga mål men får bra stöd, ambitiös utbildning och hjälp att nå dem. Du kommer att jobba i ett härligt team med erfarna kollegor som delar med sig av sin kunskap. 

Salesgroup kontor är centralt beläget i Tegnérlunden i centrala Stockholm. 

Ansökan
Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: