Large Account Manager

Developers Bay är Sveriges främsta Agentur och Community för konsulter inom Tech. De har snabb tillväxt och söker nu en relations- och affärsdriven Large Account Manager som trivs med snabb förändring.

Om Developers Bay

Developers Bay är Sveriges främsta Agentur och Community för konsulter inom tech. 

Deras uppdrag är att representera de bästa IT-specialisterna på marknaden och matcha dem på relevanta uppdrag hos sina kunder. De särskiljer sig genom sitt fokus på kvalitet och vår modell med medlemskap som knyter oss närmare våra konsulter. 

I dagsläget är de ca 950 frilanskonsulter och 120 konsultbolag i nätverket och de har kontrakt med mer än 130 kunder. Developers Bay omsatte ca 164 Mkr under 2020 och räknar med att fortsätta växa snabbt de kommande åren. 

Tillsammans med systerbolagen är de ca 35 medarbetare som arbetar i bolaget och de sitter i fina lokaler på Tegnérgatan 34 i centrala Stockholm, på Avenyn i Göteborg och centrala Malmö.

Om rollen som

Som Large Account Manager ansvarar du för att utöka och vidareutveckla bolagets kundrelationer. Du får en nyckelroll i bolaget med målsättningen att få ut fler av bolagets konsulter på relevanta uppdrag.

Det gör du genom att hitta och samarbeta med de mest attraktiva konsultköparna på marknaden, samt hjälpa dem att matcha de bästa konsulterna i nätverket mot kundens behov. 

Du kommer in i ett välfungerande bolag i snabb tillväxt , vilket betyder att du har alla möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av bolaget som helhet och framförallt försäljningsarbetet som du ska jobba med. 

Du är väl insatt i hur IT-konsultbranschen fungerar och har ett stort eget nätverk att jobba med. Du gillar att nätverka och trivs med att synas och höras.

Du kommer huvudsakligen arbeta med:

  • Försäljning – Hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden.
  • Kundrelationer – Löpande dialog och kontakt med kunder, förstå behov, definiera förfrågningar, presentera kandidater, delta på konsultintervjuer, förhandla kontrakt, hantera feedback, sköta omförhandling m.m. 
  • Kontoplanering – Aktivt arbeta för att fördjupa dina kundrelationer på ett strategiskt och strukturerat sätt.
  • Uppdragsmatchning – Vara delaktig i arbetet att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.
  • Kontraktsförhandlingar – Leda avtalsdiskussioner
  • Affärsutveckling– I samarbete med säljledningen vidareutveckla vårt erbjudande. 

I rollen som Large Account Manager jobbar du tätt ihop med övriga Account Managers, Konsultansvariga, Säljchef och övrig ledning. Developers Bay ingår i en mindre koncern i tillväxt och det finns möjlighet att vara med på en fantastiskt resa. 

Vi söker

Du är väl insatt i hur IT-konsultbranschen fungerar och har ett stort eget nätverk att jobba med. Du gillar att nätverka och trivs med att synas och höras.

Sannolikt har du jobbat på konsultbolag, konsultmäklare, bemanningsbolag eller rekryteringsbolag med kunder och leverans av resurser eller dylikt. Du gillar interaktionen med kunder och förstår deras behov och utmaningar inom IT och utveckling. 

För att lyckas och trivas på bästa sätt tror vi att du känner ett engagemang för ditt jobb och dina kunder, samt att du har den inställning och uthållighet som krävs. Du ser rollen som Large Account Manager som en kul utmaning och lockas av att bygga ett framgångsrikt bolag tillsammans med ett gäng drivna entreprenörer.

Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. 

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Developers Bay med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

 

Dela och följ oss här: