Säljande konsultchef – IT Services

Om företaget:

HiQ är ett privatägt bolag som består av tio kontor i Sverige samt kontor i Finland, Polen och Ryssland. I led med att HiQ Göteborg växer behöver man också växa organisationen med en säljande konsultchef till området IT Services. 

HiQ hjälper sina kunder hela vägen från idé till genomförande och erbjuder tjänster och lösningar inom områdena Tech, IT, Systemintegration och Digital Services. Oavsett om det handlar om att flyga stridsflygplan utan att lämna marken, köra långtradare utan chaufför, betala utan pengar, styra en gruvmaskin som jobbar 1 365 meter under dig, hitta den senaste informationen om vad som händer i kommunen eller bara snabbare integrationer, 5G, AL, ML, AM och en massa andra akronymer, HiQ löser kundens utmaningar vad de än är.

Mer om HiQ hittar du här: https://www.hiq.se

Om rollen:

Som konsultchef inom IT Services på HiQ har du en dynamisk, viktig och mångfacetterad roll. Du strävar efter att skapa bästa möjliga förutsättningar för dina konsulter (primärt utvecklare och arkitekter), rekrytera fler konsulter, hitta affärsmöjligheter och tillsammans med dina andra ledarkollegor driva och utveckla affärsområdet. 

Du kommer huvudsakligen att arbeta med:

·       Det viktigaste HiQ har; människorna. Du rekryterar, utvecklar och leder din konsultgruppering.

·       Försäljning​, du hittar, attraherar och kontrakterar de mest intressanta kunderna på marknaden.

·       Affärsutveckling, tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen

Vi söker:

För att lyckas i rollen som säljande konsultchef har du med tidigare ledarerfarenhet och är van att arbeta med människor och affärer. Du har ett genuint intresse för dina konsulter och deras vardag och du sätter en stor ära i att skapa bästa tänkbara förutsättningar för dem. 

Du trivs med att bygga och utveckla ditt team och har tidigare erfarenhet av att rekrytera konsulter.  

Har du med dig erfarenhet av att leda och/eller bygga upp ett specialistområde är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av CyberSecurity eller DataAntalytics, är vi extra nyfikna på dig. 

Som person är du självgående, relationsbyggande och värderar långsiktiga samarbeten. Du är en lagledare som bygger en teamkänsla, där du och alla i ditt team delar med sig och vågar be om hjälp när det behövs. 

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Grundläggande krav för rollen är mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

För en jämnare könsfördelning välkomnar vi särskilt kvinnliga sökande denna gång.  

Erbjudande:

Som HiQian är du en del av något större. Det har alltid varit  HiQare själva som bygger bolaget. En del av medarbetarna går igång på bolagets episka konferenser och AWs. Många gillar kompetens-delningen och utbildningsmöjligheterna medan andra värderar fast lön och flextid.

Det som genomsyrar HiQ är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. På riktigt.

Har du rätt mentalitet, attityd och mycket kreativitet och vill bli en del av ett tryggt och stabilt team som skall utveckla morgondagens produkter och tjänster. Då finns HiQ där för dig. För när det kommer till kritan, är det människor som betyder något. IT och Tech är bara fantastiska verktyg. 

Det finns alltså något för alla här men vi är långt ifrån färdiga.

HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQare tar sitt jobb seriöst, men kan bjuda på sig själv.

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar HiQ med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: