Design- och UX säljare till HiQ

Om företaget:

HiQ är ett privatägt bolag som består av tio kontor i Sverige samt kontor i Finland, Polen och Ryssland. I led med företagets expansion söker de en Design- och UX-säljare till HiQ:s kontor i centrala Stockholm. 

HiQ Stockholm hjälper sina kunder hela vägen från idé till genomförande och erbjuder tjänster och lösningar inom områdena Tech, IT, Systemintegration och Digital Services. Oavsett om det handlar om att flyga stridsflygplan utan att lämna marken, köra långtradare utan chaufför, betala utan pengar, styra en gruvmaskin som jobbar 1 365 meter under dig, hitta den senaste informationen om vad som händer i kommunen eller bara snabbare integrationer, 5G, AL, ML, AM och en massa andra akronymer, HiQ löser kundens utmaningar vad de än är.

Mer om HiQ hittar du här: https://www.hiq.se

Om rollen:

Som Design- och UX-konsultsäljare får du en betydelsefull roll i bolaget, med ansvar för att hitta och attrahera nya kunder samt bredda och vidareutveckla dina befintliga kundrelationer. Du får möjlighet att arbeta med försäljning av såväl specialister som åtaganden och värdebaserad försäljning. I ditt arbete ingår också att arbeta med transaktionella affärer där du kommer att få svara på inkommande förfrågningar. Du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor i säljteamet och är delaktig i företagets utveckling av försäljningen. 

Du kommer huvudsakligen att arbeta med:

  • Försäljning​ – hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden.
  • Kundrelationer​ – löpande dialog och kontakt med kunder via fysiska kundbesök. Förståelse för kundens behov samt driva affären till avslut. 
  • Kontraktsförhandlingar​ – leda avtalsdiskussioner på C-level nivå. 

Vi söker:

För att lyckas i rollen som konsultsäljare har du god erfarenhet av komplex lösningsförsäljning, B2B inom konsultbranschen där du är specialiserad på att sälja design-/UX-/tjänstedesign-åtaganden. Det är starkt meriterande om du har arbetat med stora kunder och har ett upparbetat kontaktnät.

Som person är du självgående, relationsbyggande och värderar långsiktiga samarbeten. Du trivs med att ta ett stort eget ansvar, samtidigt som du har en teamorienterad ådra och ett kvalitetstänk i dig. Du tycker om att skapa affärer, har mod att ta egna initiativ och är beredd att lägga ner det engagemang som krävs för att lyckas i rollen.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Grundläggande krav för rollen är mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Erbjudande:

Det som genomsyrar HiQ är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv.

Har du rätt mentalitet, attityd och mycket kreativitet och vill bli en del av ett tryggt och stabilt team som skall utveckla morgondagens produkter och tjänster. Då finns HiQ där för dig. För när det kommer till kritan, är det människor som betyder något. IT och Tech är bara fantastiska verktyg. 

HiQ sitter i fräscha lokaler på Katarinavägen i Stockholm. Du får möjlighet att arbeta på ett starkt varumärke där du erbjuds ett flexibelt arbete i en spännande miljö. Det finns goda utvecklings-möjligheter inom bolaget och företaget anammar en platt företagskultur, tror på frihet under ansvar och har högt i tak. Du erbjuds en marknadsmässig lön och HiQ investerar tid i kompetensutveckling samt inspiration för sina anställda.

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar HiQ med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: