Senior konsultsäljare inom Healthtech

Om företaget:
HiQ är ett privatägt bolag som består av tio kontor i Sverige samt kontor i Finland, Polen och Ryssland. I led med företagets expansion söker vi en senior konsultsäljare med nätverk inom Healthtech till deras kontor i centrala Stockholm. 

HiQ hjälper sina kunder hela vägen från idé till genomförande och erbjuder tjänster och lösningar inom områdena Tech, IT, Systemintegration och Digital Services. Oavsett om det handlar om att flyga stridsflygplan utan att lämna marken, köra långtradare utan chaufför, betala utan pengar, styra en gruvmaskin som jobbar 1 365 meter under dig, hitta den senaste informationen om vad som händer i kommunen eller bara snabbare integrationer, 5G, AL, ML, AM och en massa andra akronymer, HiQ löser kundens utmaningar vad de än är.

Mer om HiQ hittar du här: https://www.hiq.se

Om rollen:

Som senior konsultsäljare inom segmentet healthtech får du en betydelsefull roll hos HiQ, med ansvar för att hitta och attrahera nya kunder samt bredda och vidareutveckla dina befintliga kundrelationer. Som en senior konsultsäljare blir du en avgörande länk mellan konkreta verksamhetsbehov och den expertkompetens som HiQ besitter. 

Du får möjlighet att arbeta med försäljning av såväl specialister som åtaganden och värdebaserad försäljning. 

I rollen som senior konsultsäljare är du även delaktig i företagets utveckling av försäljningen. Du får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av att skapa lösningar som förbättrar livet för såväl invånare som de som jobbar inom hälsa, vård och omsorg, men du ges även chansen att få arbeta med kunder av olika storlekar och som är i behov av att utveckla sina verksamheter. 

Du kommer huvudsakligen att arbeta med:

  • Försäljning​ – hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden.
  • Kundrelationer​ – löpande dialog och kontakt med kunder via fysiska kundbesök. Förståelse för kundens behov samt driva affären till avslut. 
  • Kontraktsförhandlingar​ – leda avtalsdiskussioner på C-level nivå. 

Vi söker:

För att trivas och passa i rollen som senior konsultsäljare inom healthtech har du god erfarenhet av komplex lösningsförsäljning, B2B inom konsultbranschen där du har sålt IT-konsulter. 

Du har dokumenterat goda försäljningsresultat, erfarenhet av värdebaserad försäljning och erfarenhet inom segmentet healthtech samt ett upparbetat nätverk inom branschen. Du är en självgående och relationsbyggande person som värderar långsiktiga samarbeten med kunder.

Du trivs med att ta ett stort eget ansvar, samtidigt som du har en teamorienterad ådra och ett kvalitetstänk i dig. Du tycker om att skapa nya affärer, är en målinriktad person som har mod att ta egna initiativ och är beredd att lägga ner det engagemang som krävs för att lyckas i rollen. 

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik. Grundläggande krav för rollen är mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Erbjudande:

Det som genomsyrar HiQ är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv.

Har du rätt mentalitet, attityd och mycket kreativitet och vill bli en del av ett tryggt och stabilt team som skall utveckla morgondagens produkter och tjänster. Då finns HiQ där för dig. För när det kommer till kritan, är det människor som betyder något. IT och Tech är bara fantastiska verktyg. 

HiQ sitter i fräscha lokaler på Katarinavägen i Stockholm. Du får möjlighet att arbeta på ett starkt varumärke där du erbjuds ett flexibelt arbete i en spännande miljö. Det finns goda utvecklings-möjligheter inom bolaget och företaget anammar en platt företagskultur, tror på frihet under ansvar och har högt i tak. Du erbjuds en marknadsmässig lön och HiQ investerar tid i kompetensutveckling samt inspiration för sina anställda. 

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar HiQ med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: