Förmedlingssäljare till Yta.se

Om bolaget:

Yta.se är Stockholms främsta förmedlingsplattform för kontor. De hjälper företag med att hitta nya hem genom att hjälpa dem från start till slut i processen att söka och hyra kontor. De kombinerar servicegraden av professionella rådgivare med innovativ teknik som gör processen skalbar och digitaliserad. Idag är de mitt i en kraftig expansionsfas med en etablerad produkt och drygt 10 anställda, med målsättningen att fortsätta växa på alla fronter för att möta en kontorsmarknad i förändring. 

Ta chansen att bli del av säljteamet i ett av Stockholms hetaste start-ups, aktiva inom fastigheter och co-working. Likt retail går kontorsbranschen för närvarande igenom en stor förändringsprocess och Yta.se söker dig som vill vara med oss på resan och skapa det nya kontors-Sverige. Flexibla kontorslösningar samt co-working är en starkt växande bransch där totala ytan i Stockholm nu närmar sig 300.000 kvm och i efterdyningarna av Corona ser de att efterfrågan på flexibla kontorslösningar kommer växa ännu starkare. 

Yta.se är förmedlaren som hjälper merparten av alla företag som behöver nytt kontor. Vi har bäst koll i branschen och har utvecklat en marknadsunik digital plattform och marknadsplats för kontorsförmedling och co-working 

2020 hjälpte Yta.se 148 företag att hitta “ett nytt hem”. Nu söker de en ny kollega som ansluter till deras viktiga mission. 

Om rollen:

Du kommer att hjälpa Yta.se;s kunder att förstå deras kontorsbehov, presentera förslag och boka visningar, samt slutföra affären genom att få hyresgäst och hyresvärd att mötas. Ditt arbete kräver att du både kan agera rådgivande och säljande.  

Du möter oftast beslutsfattare på C-level och du arbetar hårt för att hitta dina kunders ”nya hem”. Ditt arbete sker såväl över telefon och mail som att du har fysiska kundmöten och är med på olika visningar. 

Vi söker dig som:

– Har ett par års erfarenhet av B2B-försäljning med tidigare goda säljresultat

– Har ett starkt driv, är självgående och kan hålla ett högt tempo

– Är rådgivande och kan sätta dig in i kundens situation, vinna kundens förtroende samtidigt som du med trygghet och pondus kan leda processen och komma till avslut.

– Är ”street smart” och besitter en god affärsförståelse

– Går igång på entreprenörskap och på att hjälpa många av Stockholms mest kända och spännande startups 

Yta.se erbjuder: 

– En inspirerande arbetsplats med högt i tak

– Konkurrenskraftig lön med riktigt goda möjligheter till bra bonus/provision

– Möjlighet att verka i varierande miljöer, både sett till kunder och samarbetspartners

– En del av ett härligt och dynamiskt team som tillsammans gör mycket aktiviteter även utanför kontoret.

– Förmåner som tjänstepension och Friskvårdsbidrag

-Möjlighet att vara med på en tillväxtresa

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Yta.se med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa 08-26 20 00.Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här: