Affärsutvecklare

Om bolaget

Sightline Vision är marknadsledande inom 3D-visualisering som beslutsstöd. Beslutsstödet används främst för marknadsföring och försäljning av nya ej existerande fastigheter (bostäder, kontor, köpcentra) men även stadsplanering och utveckling av infrastruktur (kommuner och myndigheter). Med hjälp utav 3D-visualisering kan bolagets kunder presentera en 3D-värld och beslutsgrund där man som slutkund och beslutsfattare kan få en unik inblick i hur det framtida projektet kommer att se ut i verkligheten. Genom att tydligt se vad som planeras så underlättas beslut för kunder och slutanvändare. Sightline Vision är ett innovativt företag med egenutvecklade system som ligger i branschens absoluta framkant. Sightline Vision är idag 15 anställda i Sverige med placering i centrala Stockholm.

Mer om Sightline Vision hittar du på; www.sightline.se Där kan du också se olika exempel på tidigare projekt som man visualiserat.

Sightline Vision befinner sig i en expansiv tillväxtfas och behöver därför förstärka sitt team med en affärsutvecklare.

Om rollen

Som affärsutvecklare är du med och driver försäljning till nya och befintliga kunder. Du ska självständigt kunna hantera hela affärsprocessen från prospektering och första kontakt till avtal och vidareutveckling av kunden. Du kommer att ansvara för att bygga en relevant pipe, kvalificera affärsmöjligheter och samtidigt upprätthålla affärsrelationer med befintliga kunder. Primärt finns kunderna på den svenska marknaden men Sightline Vision har kunder i hela Norden.

Vi söker

·      Du har tidigare erfarenhet av lösningsförsäljning(B2B) och av att driva hela affärsprocessen och efterföljande kundvård.

·      Du är van vid att arbeta med proaktiv och uppsökande försäljning.

·      Du har tidigare erfarenhet av projektförsäljning och vi ser att du har en koppling till fastighetsbranschen idag. 

Som person är du driven och målfokuserad. Du är utåtriktad och positiv och har intresse för färg/form och arkitektur. Din försäljningsstil konsultativ och relationsskapande och du har lätt för att skapa förtroende och intresse. Du är strukturerad och följer din strategi hela vägen i mål. Kort och gott – du sätter en ära i att lyckas och att vara en duktig säljare.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Sightline Vision erbjuder 

Du erbjuds en arbetsplats där du är omgiven av kompetenta personer som tillsammans bygger historia.

Hos oss får du en unik chans till att jobba med produkter inom visualisering och VR, främst inom arkitekturområdet. Vi är ett litet och lättrörligt bolag, detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation i ditt dagliga arbete med stora möjligheter att påverka hur din arbetsdag ser ut. Vi är särskilt måna om att vi som arbetar på Sightline Vision ska ha en bra arbetssituation, därför har vi tagit fram en rad förmåner.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sightline Vision med Salesgroup och rekryteringskonsult Fredrik Tengberg. Har du frågor är du välkommen att ringa Fredrik på 076 319 24 89. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast

Dela och följ oss här: