Operativ Affärsutvecklare

Om SITECO

SITECO formar framtidens ljus för ljusdesigners, arkitekter, installatörer, handelspartners och slutkunder. Men framför allt för dem som upplever det dagligen – för människor. SITECO är ett gediget företag med innovativa, inspirerande och inkluderande ägare och chefer. SITECO har sitt huvudsäte i Tyskland men är representerat i många länder och ett av dom är Sverige. Bolaget tillhandahåller en av marknadens ledande produktportfölj av belysningslösningar för retail och industri. 

SITECO letar nu efter en operativ Affärsutvecklare som vill arbeta aktivt med försäljning. Du ansvarar för försäljning över hela Sverige. Positionen är mycket självgående och du kommer att tillbringa mycket av din tid med SITECOS viktigaste kunder. För rätt person så finns det goda möjligheter till utveckling och ansvar inom bolaget.

Arbetsuppgifter

I den här rollen är det primära målet att få bolag inom industribranschen att se SITECO som sin naturliga leverantör i valet av belysningslösningar. Du driver på egen hand hela försäljningsprocessen och det krävs därför att du är affärsdriven och långsiktig för att få återkommande och nöjda kunder. Du kommer även att aktivt arbeta med att bearbeta nya kunder. Du kommer att utgå hemifrån men ansvarar för försäljningen i hela Sverige, det är därför viktigt att du har möjlighet att resa i tjänsten, givetvis begränsat i rådande pandemi. Du är intresserad av moderna lösningar och älskar att presentera och förhandla med beslutsfattare hög upp i organisationer. Du kommer att ha personalansvar över en säljare som arbetar mot retail. Du rapporterar till SITECOS nordiska VD.

  Kvalifikationer

·       Tidigare försäljningserfarenhet (B2B) – exempelvis som försäljningschef eller Key Account Manager

·       Erfarenhet av att driva hela försäljningsprocesser med fokus på förhandling och avslut

·       Dokumenterat goda försäljningsresultat inom relevanta branscher

·       Tidigare erfarenhet av ledarskap 

·       Branschrelevant bakgrund;  (Försäljning till Industri och/ eller Retail)

·       Tidigare erfarenhet av att bygga ett Partnernätverk är meriterande

·       Svenska och Engelska flytande är ett krav, tyska är meriterande.

Personliga egenskaper

·       Proaktiv och självständig

·       Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt

·       Resultatorienterad

·       Fokuserad

·       Förmåga att arbeta i en matrisorganisation 

·       Affärsdriven

·       Förmåga att vara långsiktig och uthållig

Erbjudande

Ett utvecklande arbete i ett företag som är på frammarsch. Arbetet görs prestigelöst och med entreprenörskänsla där varierande arbetsuppgifter ingår. Du kommer att få en gedigen utbildning om våra produkter och vår marknad som kompletterar din ursprungliga kunskap. Tjänstebil, dator och telefon som arbetsredskap. 

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar SITECO med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Välkommen med din ansökan!

Dela och följ oss här: