Account Manager till Developers Bay i Malmö

Developers Bay är Sveriges främsta Agentur och Community för konsulter inom Tech. De har en snabb tillväxt och söker nu en relations- och affärsdriven Account Manager som trivs i ett tillväxtbolag.

Om Developers Bay

Developers Bay är Sveriges främsta agentur och community för IT-specialister. 

Bolagets uppdrag är att representera de bästa IT-specialisterna på marknaden och matcha dem på relevanta uppdrag hos sina kunder. De särskiljer sig genom sitt fokus på kvalitet och sin modell med medlemskap som knyter dem närmare sina konsulter. 

I dagsläget har Developers Bay cirka 750 frilanskonsulter och ett antal utvalda konsultbolag och de har kontrakt med fler än 130 kunder. Developers Bay omsatte 133 Mkr under 2019 och räknar med att fortsätta växa snabbt de kommande åren. 

Tillsammans med systerbolaget Developers Shore arbetar cirka 25 medarbetare i bolaget och de sitter i Convendums fina lokaler på Avenyn i Göteborg och har huvudkontoret på Tegnérgatan 34 i centrala Stockholm, samt på Minc vid Västra hamnen i Malmö.

Till de nyetablerade kontoret i Malmö söker vi nu söker nu en relations- och affärsdriven Account Manager som trivs med snabb förändring och som vill vara med och bygga verksamheten i Malmö.

Om rollen som Account Manager

Som Account Manager ansvarar du för att etablera nya kundrelationer och därmed affärer. Du får en nyckelroll i bolaget med målsättningen att bygga relationer med de mest attraktiva kunderna i Skåne för seniora frilansande utvecklare, medlemmarna.

Du kommer in i ett välfungerande och etablerat bolag i snabb tillväxt. Göteborgskontoret är fortfarande under uppbyggnad vilket betyder att du har alla möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av bolaget som helhet och framförallt försäljningsarbetet som du ska jobba med. 

Du kommer huvudsakligen arbeta med:

• Försäljning – Hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden.

• Kundrelationer och partnerskap – Löpande dialog och kontakt med kunder, förstå behov, definiera förfrågningar, presentera kandidater, delta på konsultintervjuer, förhandla kontrakt, hantera feedback, sköta omförhandling m.m. 

• Uppdragsmatchning – Leveransfunktionen tar ansvaret för matchningarna i tätt samarbete med dig som träffat kunden. 

• Kontraktsförhandlingar – Leda avtalsdiskussioner

• Affärsutveckling– I samarbete med kollegor vidareutveckla vårt erbjudande. Oavsett din senioritet förstår du vikten av att ständigt utvecklas som individ och grupp.

I rollen som Account Manager arbetar du tätt ihop med övriga säljteamet och leveransteamet. Developers Bay ingår i en mindre koncern i tillväxt och det finns möjlighet att vara med på en fantastiskt resa. 

Vem söker vi?

Du gillar att nätverka och trivs med att synas och höras. Du har lätt för att föra dialoger och resonemang med högre chefer och entreprenörer. Du tror dig aldrig vara fullärd inom försäljning, vill ständigt utvecklas och gillar att jobba i team. Det är en stor fördel om du har intresse för IT och utveckling för att lättare förstå kundernas utmaningar och behov.

Det är meriterande om du har jobbat på konsultbolag, konsultmäklare, bemanningsbolag eller rekryteringsbolag mot kundsidan men vi letar främst efter rätt personlighet med en affärsmässig bakgrund som förstår att försäljning är ett högst professionellt yrke. Du gillar interaktionen med kunder och förstår deras behov.

För att lyckas och trivas på bästa sätt tror vi att du känner ett engagemang för ditt jobb och dina kunder, samt att du har den inställning och uthållighet som krävs. Du lockas av att bygga ett framgångsrikt bolag tillsammans med ett gäng drivna entreprenörer.

Det är ett krav att du är flytande på svenska och engelska i tal och skrift. 

Villkor för tjänsten

Heltid. Fast lön samt provision.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Developers Bay med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: