Senior konsultsäljare till HiQ

Om företaget:
HiQ International AB är ett börsnoterat bolag som består av tio kontor i Sverige samt kontor i Finland, Polen och Ryssland. I led med företagets expansion söker vi en senior konsultsäljare till deras kontoret i centrala Stockholm. 

HiQ Stockholm hjälper sina kunder hela vägen från idé till genomförande och erbjuder tjänster och lösningar inom områdena Tech, IT, Systemintegration och Digital Services. Oavsett om det handlar om att flyga stridsflygplan utan att lämna marken, köra långtradare utan chaufför, betala utan pengar, styra en gruvmaskin som jobbar 1 365 meter under dig, hitta senaste informationen om vad som händer i kommun eller bara snabbare integrationer, 5G, AL, ML, AM och en massa andra akronymer, HiQ löser kundens utmaningar vad de än är.

Mer om HiQ hittar du här: https://www.hiq.se

Om rollen:
Som senior konsultsäljare får du en betydelsefull roll i bolaget, med ansvar för att hitta och attrahera nya kunder samt bredda och vidareutveckla dina befintliga kundrelationer. Du får möjlighet att arbeta med försäljning av såväl specialist-, åtagande- och värdebaserad försäljning. I ditt arbete ingår också att arbeta med transaktionella affärer där du kommer att få svara på inkommande förfrågningar. Du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor i säljteamet och är delaktig i företagets utveckling av försäljningen. 

Du kommer huvudsakligen att arbeta med:

  • Försäljning​ – hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden.
  • Kundrelationer​ – löpande dialog och kontakt med kunder via fysiska kundbesök. Förståelse för kundens behov samt driva affären till avslut. 
  • Kontraktsförhandlingar​ – leda avtalsdiskussioner på C-level nivå. 

Vi söker:
För att lyckas i rollen som senior konsultsäljare har du minst tre års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning, B2B inom konsultbranschen. Du har dokumenterat goda försäljningsresultat, erfarenhet inom sektorerna industri eller Health Care samt ett upparbetat nätverk inom branschen. Du är en självgående och relationsbyggande person som värderar långsiktiga samarbeten.

Du trivs med att ta ett stort eget ansvar, samtidigt som du har en teamorienterad ådra och ett kvalitetstänk i dig. Du tycker om att skapa nya affärer, är en resultatorienterad person som har mod att ta egna initiativ och är beredd att lägga ner det engagemang som krävs för att lyckas i rollen.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik. Grundläggande krav för rollen är mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Erbjudande:
HiQ sitter i fräscha lokaler på Katarinavägen i Stockholm. Du får möjlighet att arbeta på ett starkt varumärke där du erbjuds ett flexibelt arbete i en spännande miljö. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget och företaget anammar en platt företagskultur, tror på frihet under ansvar och har högt i tak. Du erbjuds en marknadsmässig lön och HiQ investerar tid i kompetensutveckling samt inspiration för sina anställda. 

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar HiQ med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: