Distriktssäljare

Distrikssäljare till Hydroscand 

Om företaget:

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. Hydroscand erbjuder ett marknadsledande utbud av innovativa och kundanpassade tjänster såsom SlangExpress för mobil slangservice och diagnostik, TrackingCode för säkrare drift, och HoseOnSite för kompletta slangverkstäder ute hos kund. Hydroscand arbetar innovativt, decentraliserat och kunddrivet i deras strävan att alltid hitta lösningar som hjälper deras kunder att öka sin effektivitet och lönsamhet. I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känd under varumärket SlangExpress. Hydroscand har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Om rollen:

Du kommer att få en bred och varierad roll där du får hantera olika typer av kunder och processtyper, alltifrån små företag till stora globala företag i specifikt distrikt. Du arbetar proaktivt oh driver hela processen från första samtal till avslut. Du rapporterar till regionchefen. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas i rollen och ta mer ansvar.

Vi söker:

Vi söker dig som är självgående, driven och säljdriven som person. Vi ser att du är en prestigelös lagspelare med ett strukturerat och effektivt arbetssätt samt att du är stresstålig. Du ska gilla operativt sälj och ha kul när du säljer.

–       Minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning

–       vana att jobba i Excel

–       körkort

–       avklarad gymnasieutbildning

–       mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Erbjudande:

Hydroscand är en välkommande plats. Du erbjuds en bra utmaning med stor potential till utveckling. Du får chansen att vara en del av en platt och decentraliserad organisation med individens engagemang i fokus och du erbjuds bra förmåner

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Hydroscand med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här: