Senior rekryteringskonsult till oss på Salesgroup

Om oss:

Vi på Salesgroup är specialiserade på att rekrytera säljare och ledare inom alla nivåer till IT-branschen. Våra kunder väljer oss för vår kompetens, leveransförmåga, starka nätverk samt för vårt personliga ansvar genom hela processen. Vi som arbetar på Salesgroup har lång erfarenhet av rekrytering, försäljning och av IT-branschen.

Salesgroup har på kort tid blivit en välkänd aktör inom vår bransch med många goda kundreferenser och samarbeten. Våra affärsrelationer inom IT-branschen sträcker sig över hela Norden med fokus på Sverige.

Det råder stor efterfrågan på vår kompetens och vi behöver därför ytterligare stärka vårt leveransteam med en senior rekryteringskonsult.

Om rollen:

Som senior rekryteringskonsult arbetar du med att såväl driva rekryteringsuppdrag självständigt som i team, både inhouse och ibland på plats hos kund. Vårt arbete kännetecknas av att vi arbetar rådgivande och som experter gentemot våra kunder, oavsett om vi levererar hela eller delar av rekryteringsprocessen.  

Exempel på uppdrag som du, som senior rekryteringskonsult kommer att få arbeta med är bland annat specialistsäljare, försäljnings- och konsultchefer och pre-sales.

Du kommer självständigt att ansvara för hela rekryteringsprocessen från att ta kravprofil till uppföljning av rekryterade kandidater i de uppdrag du arbetar med. I arbetet ingår också att arbeta tillsammans med kundansvariga inom Salesgroup, delta i kundmöten och hålla en löpande kunddialog.

På Salesgroup har du kollegor som arbetar dedikerat med försäljning av våra tjänster, men föredrar du att arbeta i en 360-roll så är vi öppna för det.

Krav på person:
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av uppsökande rekrytering, där du ansvarat för hela rekryteringsprocessen och kundkontakten. Du har tidigare arbetat med någon form av teknisk rekrytering eller med kunder i IT-branschen. Du är van vid att arbeta med search och arbetar proaktivt i ditt rekryteringsarbete.

Du har erfarenhet av att arbeta med personer i ledande befattning både på kund- och kandidatsidan och har ett välutvecklat kontaktnät. Självklart hanterar du både kund- och kandidatkontakt på ett relationsbyggande och professionellt sätt. Du är förtroendeingivande, konsultativ och arbetar lösningsinriktat.

Grundläggande krav för tjänsten är att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, (svenska och engelska), har god administrativ förmåga och du har med fördel eftergymnasial utbildning.

Vi ser en långsiktighet i denna tjänst och därför är det viktigt för oss att du är en person som likt oss andra på Salesgroup är prestigelös, dedikerad och professionell. 

Erbjudande:

Vi erbjuder möjligheten att arbeta inom ett specialiserat bolag med erfarna och kompetenta kollegor där du får ett stort inflytande och ansvar över ditt arbete. Vi har många återkommande kunder vilket gör att du får möjlighet att lära känna våra kunder och deras försäljningsorganisationer på djupet.

Vårt kontor är centralt beläget vid Tegnérlunden. Du erbjuds en marknadsmässig grundlön samt en prestationsbaserad bonus, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Du får också möjlighet att bli del av ett team där vi delar med av oss av våra kunskaper och värderar samarbete högt.

Ansökan:

Vill du arbeta i ett specialiserat bolag som är med och utvecklar de svenska IT-bolagen är Du välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att hållas från och med slutet av augusti. För mer information är du välkommen att ringa oss på 08-26 20 00.Tjänsten är på heltid med tillträde Q4 2020 alternativt efter överenskommelse.

Dela och följ oss här: