Cloud Solution Specialist till Riada

Om företaget:
Riada är ett innovativt IT-konsultbolag som erbjuder verksamhetsutveckling samt affärslösningar, expertrådgivning, utbildning och licensförsäljning främst inom Atlassians applikationer. Bolaget är Atlassians största partner i Norden och tillhandahåller tjänster runt alla Atlassian produkter t. ex. Jira, Confluence och Bitbucket. Riadas målsättning är att förbättra samarbetet i alla organisationer och känner tillfredsställelse när de hjälper sina kunder att bli mer effektiva. 

Bolaget består idag av cirka 50 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping och har blivit utsedda till Gasellbolag sex år i rad.

I takt med att Riada växer tillsammans med sina kunder breddar de också sitt utbud av tjänster. Ett av bolagets fokusområden är att växa inom området Managed Services med AWS-lösningar och de söker därför en Cloud Solution Specialist. 

Om rollen:
I ditt arbete kommer du tillsammans med Amir, Riadas Head of Managed Services att driva utvecklingen av bolagets nya verksamhetsområde med allt vad det innebär, t.ex. att ta fram erbjudande, kundsegmentering och affärsutveckling.

Du kommer utifrån din specialistkompetens att planera och driva aktiviteter mot kund, skapa och presentera lösningar på AWS-plattformen samt stötta och ansvara för kunder. Riadas kunder finns inom många olika segment och i alla storlekar. 

Det här är en möjlighet för dig som vill vara med och bygga något från grunden och som drivs av att se hur Riada kan hjälpa sina kunder i ännu större utsträckning.

Vi söker:
Som Cloud Solutions Specialist har du stor förståelse för hur tekniska lösningar fungerar på en Cloud infrastruktur samt erfarenhet och passion för att presentera värdet av dessa lösningar inom ditt område. På så sätt bryggar du gapet mellan den tekniska utvecklingen och värdet för verksamheten.

Du har arbetat inom en kundnära roll under minst tre år och har god teknisk kompetens inom Cloud-lösningar. Vi ser gärna att du har arbetet med AWS tidigare alternativt har du arbetat med Azure eller Google Cloud men är nyfiken på AWS. Är du certifierad inom AWS är det meriterande men inte ett krav. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är ansvarstagande, har lätt för att ta initiativ och samarbeta med andra och att du drivs av att få vara med och skapa något nytt där allt ännu inte är på plats. 

Erbjudande:
Som anställd på Riada får du möjlighet att arbeta med kompetenta och drivna kollegor, utveckla och utmana dig själv samt skapa värde för våra kunder. Bolaget har en öppen kultur med stor frihet och flexibilitet, ett nära samarbete kollegor emellan och en positiv arbetsmiljö där de har roligt tillsammans och lär av varandra. 

Riada erbjuder förutom trygga och marknadsmässiga anställningsvillkor möjlighet till vidareutbildning, tillgång till seminarier, konferenser och andra sociala aktiviteter. För rätt kandidat finns också möjlighet att få ingå i ett aktieoptionsprogram. 

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Riada med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
ANSÖK HÄR