Konsultsäljare till Webstep!

Om företaget:  

Webstep är ett dynamiskt och expansivt IT-konsultbolag som skapar och förbättrar digitala tjänster och produkter. De bygger broar mellan teknik och företag, och ser till att förverkliga dem. Under åren har Webstep hjälpt sina kunder med bland annat säkrare strömförsörjning, effektiva flygresebokningar och nyskapande mobilbanker.

Webstep grundades år 2000 och har kontor på flera orter i både Sverige och Norge. 
Läs mer om Webstep på deras hemsida https://www.webstep.se

Till Webstep försäljningsteam söker vi nu en konsultsäljare som kan hjälpa Webstep att fortsätta växa. Framöver finns även möjlighet att få ansvar över personal och kontor. 

Om rollen:

Du kommer att få en bred och fartfylld roll där fokus på ligger på försäljning av Websteps konsulter. Det krävs att du är en hunter som har drivet för att skapa och bygga nya kundrelationer, även om du inledningsvis får ta över några befintliga kunder. Du kommer att medverka vid intervjuer för nya konsulter och även arbeta vid Websteps kundevent för att bygga relationer med deras kunder. 

I rollen kommer du även att driva försäljning mot åtaganden, samt sälja work shops och utbildningar. 

I din roll blir du en mycket viktig del av Websteps fortsatta framgång.  

Vi söker:

Vi söker dig som har tidigare försäljningserfarenhet inom konsult, bemanning, systemutveckling eller infrastruktur och har lyckats väl. Du trivs i en fartfylld roll och känner dig bekväm med cold calls och är kunnig inom prospektering. 

Vi söker dig som är operativ och har en strategisk förmåga och ett driv kring din egen försäljning. Vi tror att du är självständig, initiativtagande, resultatinriktad, lösningsfokuserad och relationsbyggande. Du är samtidigt ödmjuk och har lätt för att kommunicera och samarbeta. 

Vi söker dokumenterat goda försäljningsresultat.
Grundläggande krav för tjänsten är att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. 

Erbjudande:

Mycket goda utvecklingsmöjligheter både inom rollen och vidareutveckling inom Webstep. Du erbjuds fast och rörlig lön, tjänstepension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. 

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Webstep med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: