Regional Sales Manager till Sinch

Om företaget:

Sinch är ett globalt Techbolag som grundades 2008 och som har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget erbjuder molnbaserade kommunikationstjänster som gör att kunderna kan integrera meddelande (SMS), röstapplikation-, video- och mobildatatjänster i sin verksamhet och de hanterar över 25 miljarder API-transaktioner per år. Idag har Sinch över 750 anställda, med en lokal närvaro på över 40 platser. Sinch är stolta över att samarbeta med några av världens största kunder, inklusive åtta av de tio största amerikanska Tech-Enterpriseföretagen samt mobiloperatörer över hela världen. Sinch är börsnoterade och är listade på Nasdaq i Stockholm.

Mer om Sinch hittar du på; www.sinch.com

Om rollen:

I din roll som Regional Sales Manager ansvarar du för att driva hela försäljningsprocessen mot nordiska Enterprise-kunder, där fokus ligger på att identifiera nya kunder. Ditt arbete innefattar egen prospektering, hantering av inkommande leads, mötesbokning, hålla i kundmöten, förhandling, offerthantering och affärsutveckling. Du administrerar i företagets CRM-system, Salesforce.

Det är en flexibel roll där du har en stor frihet under ansvar. Du arbetar i nära samarbete med Sinch försäljningschef och ett internationellt försäljningsteam där du får möjlighet att bidra med ditt driv och din erfarenhet under en spännande expansionsresa. Sinch är en platt organisation där man hjälper varandra med det som krävs för att ta verksamheten framåt. 

Vi söker:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lösningsförsäljning, B2B gärna inom ett branschrelevant område samt dokumenterat goda försäljningsresultat. Du har med fördel erfarenhet av försäljning mot Enterprise-kunder samt har arbetat med SaaS-försäljning tidigare.

Du älskar att skapa affärer och drivs av att se resultat i ditt och dina kollegors arbete. Vi ser att du är en initiativtagande person med en stark drivkraft som vill vinna och överträffa mål. Du är positiv, uthållig, ansvarstagande och trivs i en händelserik miljö. Utöver det har du en förmåga att driva affärer från start till mål på ett operativt och strategiskt tillvägagångsätt samt ser till dina kunders behov. 

Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och det är meriterande om du har en eftergymnasial bakgrund.

Erbjudande:

Hos Sinch får du arbeta i en internationell och snabbrörlig miljö som präglas av gemenskap, engagemang, ödmjukhet samtidigt som man har roligt tillsammans på arbetet. Du får en god introduktion genom en gedigen onboarding-process, löpande coachning från säljchef och möjlighet att ta stöd från kollegor runt om i världen. Du erbjuds konkurrenskraftig lön, goda personalförmåner och utvecklingsmöjligheter inom företaget. Du kommer att få arbeta på Sinch huvudkontor på Thorildsplan i Stockholm. 

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sinch med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: