Solutions Specialist – Cloud & Datacenter Transformation

Om företaget:
Insight Technology Solutions är ett globalt Fortune 500-rankat IT-bolag som tillhandahåller lösningar kring licensiering av mjukvara, molninfrastruktur, digitala arbetsplatser samt digital innovation som inom t ex IoT och AI. Våra kunder är företag och organisationer i alla storlekar samt vertikaler och vi är närvarande i främst Nordamerika, Europa och Asien. Insight jobbar med marknadsledande leverantörer och är bl.a. en av Microsofts största återförsäljare globalt, HP Gold Partner samt Cisco Gold och Premier Partner.

Mer om Insight hittar du på: https://se.insight.com/sv/ 

Till verksamheten i Stockholm söker Insight nu en Solutions Specialist till kompetensområdet Cloud & Datacenter Transformation (CDCT).

Om rollen:
Som Solutions Specialist inom Cloud & Datacenter Transformation hos Insight kommer du att vara en del av ett nordiskt team. Du arbetar med att leda och utmana våra kunder i förändringsresan mot ett modernt sätt att skapa värde av deras IT-investeringar. Tillsammans med våra kundteam kommer du utifrån ditt specialistområde att planera och driva aktiviteter, skapa och presentera lösningar samt lämna över och följa upp med vår leveransorganisation. Du kommer att jobba med kunder inom flera olika vertikaler med fokus främst på stora och medelstora nordiska företag där IT är en viktig del av verksamheten. Som Solutions Specialist har du stor förståelse av tekniken samt erfarenhet och passion för att se och presentera värdet av lösningar inom ditt område. På så sätt bryggar du gapet mellan den tekniska utvecklingen och värdet för verksamheten.

Vi söker dig som:
• Har tidigare god erfarenhet av lösningsförsäljning inom IT

• God teknisk kompetens inom molnbaserad infrastruktur (främst Microsoft Azure)

• Har god vana och erfarenhet av att kommunicera på CxO-nivå

• Kan kommunicera flytande i både skrift och tal på Engelska

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av och certifieringar inom VMware

• Eftergymnasial utbildning

Du har förmågan att utveckla en djup förståelse för kundens unika tekniska behov/utmaningar och kan koppla dessa mot Insights tjänster och lösningar. Du leder och/eller deltar i kundsamtal, möten, demonstrationer och Workshops. Som person är du affärsmässig och förtroendeingivande. Du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik och att dina lösningar genererar hög kundnytta.

Vi erbjuder:
Mycket goda utvecklingsmöjligheter och stor möjlighet att påverka både din roll och Insights inriktning. Tjänsten är placerad i Stockholm men då Insight erbjuder möjligheten ”att arbeta därifrån du är” kan du vara bosatt i hela Mälardalen. Marknadsmässig fast lön/provision, tjänstepension enligt ITP1, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt biltillägg.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Insight med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här: