Key Account Manager Real Estate till Visolit

Om företaget:

Visolit är en snabbväxande nordisk teknikkoncern som i Sverige idag består av tidigare Telecomputing och dess förvärvade verksamhet. Visolit är en partner för hybrida molntjänster och digital transformation för kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Idag erbjuder Visolit förutom tjänster inom digital transformation också lösningar inom bland annat IT-drift och arbetsplats-IT. 

Visolits motto är ”Every challenge needs a partner”, så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på. De tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är bolagets kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Totalt har Visolit ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden. 

Mer information om Visolit hittar du på www.visolit.se

Inom Visolit finns affärsområdet Real Estate som har ett starkt fokus på, och lång erfarenhet av att leverera IT-tjänster och lösningar till kunder inom framförallt fastighetsbranschen.   

Till verksamheten söker man nu en Key Account Manager som kan hantera och utveckla några av Visolit Real Estates nyckelkunder.

Om rollen:

I ditt arbete som KAM kommer du att hantera och utveckla ett antal befintliga kundkonton bland annat olika fastighetsägare. Din uppgift blir att se, och förstå kundens behov och därefter kunna omsätta det till lösningar och nya affärer. Du arbetar tillsammans med Technical Account Manager för att kunna hantera kundens föränderliga behov. Du är också den som driver den interna affären.

Du arbetar med projektledning av kunder och ditt ansvar är att se till att utveckla samarbetet och att dina kunder är nöjda. Det kan till exempel handla om att hjälpa dina kunder att utveckla sina affärer med deras hyresgäster.

Vi söker:

Vi söker dig som har minst fem års tidigare erfarenhet av att arbeta i roller som Key Account Manager alt. Account Manager med erfarenhet av att strategiskt driva kundkonton och som har mycket god förståelse för, och kunskap om IT-drift.

Du har god förmåga att kunna arbeta både strategiskt och operativt med att utveckla affärer och kundrelationer och kan sätta dig in i kundens verksamhet och förstå dess behov. 

Grundläggande krav för tjänsten är att du har mycket god förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på svenska och engelska.

Personliga egenskaper som värdesätts är att du är förtroendeingivande, strukturerad, lösningsorienterad och drivs av att utveckla affärer och relationer.

Vi erbjuder:

Det här är en möjlighet för dig som vill arbeta inom Visolits mest snabbväxande affärsområde mot ett spännande och nischat kundsegment där man under lång tid skapat sig ett mycket gott renommé på marknaden.. Du får möjlighet till utveckling och får arbeta i ett teknikdrivet bolag som hela tiden ligger i framkant när det kommer till att erbjuda kunderna nya lösningar. 

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Visolit med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde omgående/efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast

Dela och följ oss här: