Business Development Executive

Om företaget:
Vår kund är ett av Sveriges ledande specialistbolag inom AI, Machine Learning och Analytics. Bolaget grundades 2018 och sysselsätter idag drygt 20 personer. 

Bolagets specialister arbetar med både åtaganden och resursuppdrag samt erbjuder kompletta lösningar för att ta kunden hela vägen från rådata till maximerat värde av tillgänglig information och operationaliserad AI. 

Verksamheten växer så det knakar och man behöver därför stärka organisationen med en ambitiös person som både kan sälja och vill stötta bolaget i dess rekryteringsarbete. 

Om rollen:
Som Business Development Executive hos vår kund driver du självständigt försäljningsprocessen från start till mål. Till din hjälp har du ett professionellt team av specialister som understödjer dig i processen. Du kommer primärt att sälja konsulter till kunder placerade i Stockholm. Du kommer att bearbeta nya kunder men även hitta nya affärer på befintliga kunder. I rollen ingår även att identifiera och rekrytera nya konsulttalanger som vill vara med på bolagets resa.

Vi söker: 
För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet av försäljning (B2B). Utöver det är du orädd som person, kan fatta egna beslut och tar ansvar för ditt arbete. Du har också en positiv attityd och är prestigelös. Du är bra på att skapa nya relationer, men kan också vårda befintliga. 

Självklart älskar du ny teknik och besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Erbjudande:
Vår kund sitter i helt nya lokaler centralt i Stockholm och kan erbjuda dig en mycket spännande och varierande roll i ett framgångsrikt specialistbolag. Du får stor frihet att forma din egen vardag. Hos vår kund bidrar varje enskild individ till företagets framgång och varje person är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar bolaget nytta och verkligt värde för sina kunder. 

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här: