Account Manager till Aditro

Om företaget:  
Aditro är en ledande leverantör av HR och lön i Norden, tillsammans med sina kunder och med 50 års erfarenhet av nordisk HR och lön har bolaget skapat lösningar med marknadsledande funktioner som är lätta att använda. Idag har Aditro över 600 medarbetare som hjälper bolagets kunder att dagligen automatisera och digitalisera sina HR- och löneprocesser för att möta utmaningarna i en ständigt föränderlig miljö.

Aditros uppdrag är att göra HR- och löneprocesser lätta och tillgängliga för alla, oavsett om kunden är en professionell arbetare, teamledare eller anställd. Det frigör tid och energi så att alla kan göra det de verkligen är anställda för.

Som ett led i sin långsiktiga expansion vill Aditro nu stärka försäljningsorganisationen med en Account Manager.

Om rollen:
I rollen som Account Manager kommer du främst att arbeta med försäljning till nya kunder och sälja bolagets lösningar inom HR och lön. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och bearbetar kunder inom ett flertal branscher inom den privata sektorn med fokus på bolag med 500 anställda och uppåt. Till ditt stöd har du hjälp av en mötesbokare för att få till möten samt Pre-sale med specialistkompetens i mötesfasen.

Vi söker:
För att lyckas i rollen som Account Manager på Aditro har du minst två års erfarenhet av försäljning (B2B) och dokumenterat goda försäljningsresultat. Du är van vid att driva längre säljprocesser och kan föra dialoger med beslutsfattare på C-level. Det är önskvärt med branschrelevant bakgrund inom IT eller annan typ av lösnings- och/eller tjänsteförsäljning.

Som person är du entusiastisk, driven och stolt över din roll som säljare. Du är nyfiken och har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Utöver det upplevs du som affärsmässig och målmedveten men du är också en lagspelare som gärna hjälper dina kollegor för att ni ska kunna nå bolagets gemensamma mål. Som person är du även strukturerad i ditt arbete, med en god förmåga att kunna sätta en plan.

Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande är starkt meriterande. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Erbjudande:
Aditro är det bolag som har kommit längst fram i tekniken och är ledande i Norden inom sitt område. På så vis får du möjlighet att arbeta på ett bolag som sticker ut från mängden och chansen att arbeta med stora kunder inom flera olika branscher. Det finns goda långsiktiga utvecklingsmöjligheter i rollen både inom Sverige och på nordisk nivå.

Aditro sitter i fräscha lokaler i Sundbyberg och erbjuder dig ett trevligt företagsklimat med bra anställningsvillkor och förmåner. Här kan du läsa mer om Aditro: https://aditro.com

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Aditro med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här: