Senior Sales Executive till Materna

Om företaget:
Materna är ett internationellt framgångsrikt IT-konsultbolag som har levererat strategiska IT-projekt till sina kunder under mer än 40 år. Bolagets kundlista inkluderar många framgångsrika företag och offentliga organisationer i Sverige och Europa.

Inom koncernen har Materna mer än 2300 anställda, vilket inkluderar certifierade specialister, verksamhets- och IT-arkitekter, projektledare och mjukvaruutvecklare – alla med gedigen erfarenhet och kompetens från nära samarbete med våra kunder och ledande leverantörer på marknaden. Materna är en stabil partner genom hela kedjan från strategi och rådgivning, arkitektur och projektledning samt vidare till införande, utbildning, drift, förvaltning och support.

Som ett led i sin långsiktiga expansion vill Materna nu stärka den svenska organisationen med en Senior Sales Executive.

Om rollen:
Som Sr Sales Executive kommer du att ansvara för försäljningen och nykundsbearbetning av Maternas tjänster och produkter med målsättning att säkerställa vår fortsatta tillväxt. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar att planera och utveckla din försäljning enligt överenskommen säljplan med VD och företagets ledningsgrupp. Till din hjälp har du givetvis ett team med mycket duktiga konsulter och kollegor.

Maternas kunder är framförallt medelstora till stora organisationer och återfinns i de flesta branscher samt inom offentlig sektor.

Vi söker:
För att lyckas i rollen som Sr Sales Executive har du minst fem års erfarenhet av komplex lösnings- alternativt tjänsteförsäljning inom IT, t.ex. från konsultbranschen eller liknande verksamhet. Du har dokumenterat mycket goda försäljningsresultat och är van vid att säja mot C-level. Du har förståelse för IT-organisationers utmaningar och har förmågan att hantera intern försäljning. Det är meriterande med erfarenhet av lösningar inom Service Management och/eller erfarenhet av outsourcinglösningar eller motsvarande.

Som person är du drivande i ditt arbete och kan arbeta självständigt. Du har en administrativ ådra och förmågan att planera din tid väl. Du har ett starkt affärsfokus och tycker om att göra affärer och träffa nya kunder. Utöver det är du tydlig, kommunikativ och utstrålar en naturlig pondus. Du är också en prestigelös lagspelare som ser till bolagets bästa.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal som skrift är ett krav för tjänsten. Eftergymnasial utbildning är starkt meriterande. 

Erbjudande:
Materna erbjuder en stimulerande och modern arbetsplats som ger stora möjligheter för dig som anställd att utvecklas och växa i takt med att bolaget växer. Bolagets värderingar präglas av gemenskap och frihet under ansvar. Du får arbeta med spännande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta och drivna kollegor och i nära samarbete med några av marknadens största och mest välkända leverantörer. Här kan du läsa mer om Materna: https://materna.se

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Materna med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här: