Säljare

Om företaget:  

Mestro är en pionjär inom energiuppföljning och har sedan starten 2005 hjälpt kunder att ta kontroll över sin energianvändning och minska sin miljöpåverkan. Genom att automatiskt hämta energidata till deras egenutvecklade och innovativa plattform, digitaliserar och förenklar de energiuppföljningen drastiskt. Mestros kunder sparar i snitt mellan 5-10% på sin energianvändning deras första år i tjänsten. Över nittio stora fastighets-, retail- och hotellbolag använder Mestro idag för att spåra och minska sin energianvänding. De har kontor i Stockholm city och planerar att expandera inom Norden under 2020.

 Läs mer om Mestro på www.mestro.se

Om rollen:

I rollen som säljare hos Mestro kommer du att få vara en del av ett tajt säljteam som samarbetar nära leveransavdelningen. Rollen är bred och varierad, du kommer bland annat att ansvara för försäljning och kundkontakter. Du kommer själv att driva dina affärer och det krävs att du är självgående och relationsskapande. Mestro har en snabb tillväxt och planerar för att expandera till fler länder under 2020. Företaget genomsyras av ett snabbt tempo och korta beslutsvägar. I din roll kommer du att få mycket fria tyglar kring genomförande kopplade till tydliga mål att uppnå.

Vi söker:

Vi söker dig som har minst tre års tidigare erfarenhet av försäljning inom fastigheter eller retail. Du trivs med att bygga långsiktiga relationer och har ett befintligt nätverk inom fastighet och/eller retail. Du är van att arbeta med säljprocesser som kan ta upp mot 6–12 månader. Som person är du självgående, en tävlingsmänniska som tycker om att utmana dig själv och lyhörd mot din omgivning.

Grundläggande är att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Meriterande om du kan fler av de nordiska språken.

Erbjudande:

Hos Mestro får du chansen att vara med i ett växande företag som jobbar klimatsmart och med hållbarhetsfrågor. Du erbjuds konkurrenskraftig lön och flertalet andra förmåner, bland annat flexibel arbetstid, möjlighet att jobba hemifrån och möjlighet till optioner i Mestro i samband med att bolaget börsnoteras under 2020.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mestro med Salesgroup och rekryteringskonsult Fredrik Tengberg. Har du frågor är du välkommen att ringa Fredrik på 0763-192489. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här: