Sales Advisor till Dustin

Om företaget:
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. Bolaget erbjuder IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar till företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Dustin fungerar som en bro mellan tillverkarnas breda erbjudanden och kundernas krav. Företaget erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster där Dustins anställda stödjer kunderna för att hitta rätt lösning.

Idag är Dustin mer än 1 500 medarbetare i fem olika länder. Försäljningen för verksamhetsåret 2018/19 uppgick till 12,5 miljarder SEK där mer än 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm. Mer information om Dustin hittar du på www.dustin.se

Dustin växer och söker därför en Sales Advisor till bolagets SMB-organisation. 

Om rollen:
Som Sales Advisor inom Dustins SMB-organisation kommer du att vara en viktig spelare för att driva ökad försäljning. Du kommer att ingå i ett team med uppgift att bygga relationer och vidareutveckla befintliga kunder och sälja hela Dustins produkt- och tjänsteportfölj. 

Du ansvarar för en egen kundportfölj och för att hjälpa kunder som har behov av mer avancerade IT-tjänster och lösningar kommer du att arbeta nära ett team av säljspecialister. Som Sales Advisor kommer du att driva dina egna affärer från början till slut, men också arbeta med kundvårdande uppgifter och uppföljning. 

Din vardag på Dustin är omväxlande, men handlar mycket om att ge god service till interna och externa kontakter. Dina arbetsuppgifter är varierande och din vardag blir allt annat än tråkig!

Din blivande chef heter Sara Nordin och är försäljningschef för teamet: ”Som säljare på Dustin har du alla förutsättningar för att bli framgångsrik, du har ett välkänt och omtyckt varumärke i ryggen, bra kollegor som stöttar och möjlighet att kunna hjälpa dina kunder med en bred produkt- och tjänsteportfölj. För dig som är självmotiverande, driven och har ett bra sinne för affärsmannaskap finns det inga gränser för hur långt du kan gå, varken inom den här rollen eller i framtiden på Dustin” – Sara Nordin 

Vi söker:
För att lyckas i rollen som Sales Advisor på Dustin har du minst ett års erfarenhet av B2B-försäljning. Du kan driva försäljningsprocesser från start till mål, samtidigt som du kan samarbeta med ett affärsteam av konsulter. Du är van vid att arbeta över telefon och mail men trivs också bra i det fysiska mötet med kund. Utöver det har du förmågan att hantera ett brett erbjudande med många olika produkter och lösningar/tjänster. 

Som person har du en positiv attityd och ett starkt inre driv. Du är nyfiken, orädd och har en vilja att lära dig nya saker. Utöver det är du målinriktad och affärsorienterad och tycker om att hitta och stänga affärer. För Dustin är det också viktigt att du är en engagerad lagspelare som gläds åt såväl teamets och företagets framgång! 

Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav. 

Erbjudande: 
Dustin erbjuder dig en spännande framtid på en arbetsplats som är inspirerande och fartfylld. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med familjeliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Dustins värderingar präglar arbetsplatsen och bolaget strävar efter att hållbarhet och mångfald ska vara en integrerad del av deras processer och genomsyra hela företaget. Anställda på Dustin har roligt och jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och de vill att du utvecklas med dem.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Dustin med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram