Säljansvarig E-handel – Jojka

Jojka expanderar och söker en säljansvarig för E-handelskunder ! 

Om företaget: 

Vill du vara med och bygga upp ett framgångsrikt företag tillsammans med erfarna entreprenörer i Stockholms hetaste Techmiljö? 

Jojkas vision är att utveckla marknadens ledande SaaS-plattform för SMS och mailkommunikation. Plattformen skapar möjlighet att förbättra kundupplevelsen genom att styra och att digitalisera kundresan inom segmenten E-handel och hotell/upplevelse industrin. Företaget är noterat på Spotlight Market och har ca 850 aktieägare. Vi söker nu en säljansvarig som vill vara med och ta bolaget till nästa nivå. 

Om rollen: 

I din roll som säljansvarig för E-Commerce kunder ansvarar du för att driva hela försäljningsprocessen mot nya och befintliga kunder, där fokus ligger på att identifiera och attrahera nya kunder, främst inom segmentet e-handel. 

Vi söker: 

Vi söker dig som har minst två års tidigare erfarenhet av B2B-försäljning inom ett branschrelevant område med dokumenterade goda resultat. Du kan exempelvis ha sålt betalningslösningar, leadsgenererings- verktyg eller en liknande SaaS-plattform mot E-handeln. 

Du älskar att skapa affärer och drivs av att vara med och bygga upp ett företag. Vi ser att du är en person med en stark drivkraft som vill vinna och överträffa mål. Du är positiv, ansvarsfull och öppen för förändringar. En annan viktig egenskap är att du värdesätter att sälja nytta och funktion samt har en förmåga att sätta dig in i kundens affär. 

Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt behärskar Officepaketet. 

Erbjudande: 

På Jojka får du arbeta i en snabbrörlig miljö som präglas av kreativitet, driv, engagemang, entreprenörskap och gemenskap. Du erbjuds konkurrenskraftig lön och goda utvecklingsmöjligheter i företaget samt möjlighet till delägarskap. Vi sitter centralt i innovativa lokaler på Epicenter Stockholm. 

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Jojka med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram