Sales Executive till iBiz Solutions

Om företaget:
iBiz Solutions är ett IT-företag med specialistkompetens inom systemintegration. Bolaget arbetar som en av de ledande aktörerna inom systemintegration i Sverige och Norge och har väl utarbetade leveransmodeller som utgår från kundens förutsättningar. Bolaget tar sig an utmaningar inom IT-arkitektur och integration för mellanstora och stora företag och organisationer främst i de nordiska länderna. iBiz arbetar primärt med Microsoft-baserade lösningar där de är guldpartner inom Application Integration och Cloud Platform.

För att fortsätta tillväxtresan söker man nu en Sales Executive till kontoret i Stockholm.

Om rollen:
I rollen som Sales Executive på iBiz kommer du självständigt att driva försäljning och vidareutveckling av ett antal befintliga kunder samtidigt som du bearbetar nya prospekts. Fokus ligger dock huvudsakligen på de befintliga kundrelationerna. Du kommer att utgå från kontoret i centrala Stockholm och sälja integrationslösningar som i huvudsak bygger på Microsofts plattformar. Som Sales Executive kommer du att identifiera och kartlägga kundens behov genom att analysera företagets integrations- och digitaliseringsarbete och erbjuda möjligheten till en skräddarsydd helhetslösning baserad på deras unika behov. Dina kunder finns i huvudsak i Stockholmsområdet, men även till viss del i övriga landet.

Vi söker:
För att lyckas i rollen som Sales Executive på iBiz har du minst tre års erfarenhet av försäljning (B2B) och dokumenterat goda försäljningsresultat. Du har även branschrelevant bakgrund från IT, telekom, teknik eller annan typ av tjänsteförsäljning. Du är van att föra dialoger ute hos kund, men förstår också värdet av internförsäljning. Genom ett stort engagemang för digitalisering, människor och affärer skapar du rätt förutsättningar för att du och ditt team ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål.

Som person är du affärsdriven och handlingskraftig, men samtidigt strukturerad och uthållig. Du är nyfiken och drivs av att utveckla och utforska nya vägar inom ditt område. Du är också en ansvarsfull och prestigelös lagspelare som både stöttar och utmanar din organisation. Utöver det är du en resultatorienterad person som tycker att försäljning är roligt och drivs av att göra affärer samtidigt som du har ett långsiktigt tänk.

Eftergymnasial utbildning är starkt meriterande. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Erbjudande:
iBiz är ett värderingsstyrt tillväxtbolag vars idé är att skapa verkligt värde och kundnytta genom förvaltningsbar systemintegration. iBiz uppmuntrar sina anställda till innovation och personligt engagemang där varje medarbetare har ett stort inflytande.

iBiz sitter i centrala lokaler, ett stenkast från T-centralen och erbjuder dig ett bra företagsklimat med bra anställningsvillkor och förmåner. Här kan du läsa mer om iBiz: https://www.ibiz-solutions.se/

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar iBiz Solutions med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram