Säljansvarig till Metapic

Om företaget: 

Metapic grundades 2014 med en tanke om att skapa en lösning där influencers på ett enkelt sätt skulle kunna få betalt när de rekommenderade och marknadsförde produkter. Metapic utvecklar och säljer en plattform och tjänst för influencer marketing och har idag kontor i Sverige, Tyskland, Italien, Spanien, Polen och Frankrike.  

Sedan hösten 2017 ägs Metapic av Tradedoubler men drivs som en separat enhet inom Tradedoubler. Metapic befinner sig nu i en expansiv fas och söker därför en säljansvarig till kontoret i Stockholm.  

Mer om Metapic hittar du på: https://metapic.com/en/

Om rollen:

Som säljansvarig arbetar du med försäljning på den nordiska marknaden där du ansvarar för hela försäljningsprocessen. 

Du kommer att ansvara för din egen kundstock som kommer vara en kombination av nya och befintliga kunder där du strategiskt utvecklar långsiktiga samarbeten. Allt ifrån egen prospektering och bokning av dina egna säljmöten, till att vara ute på kundmöten, att skriva avtal och utveckla befintliga samarbeten ingår i din roll.

Du kommer att ha ett nära samarbete med Metapics ledningsgrupp och leveransteam där du får arbeta med utveckling av säljmaterial och erbjudande. Du arbetar även nära utvecklarteamet och skapar förståelse för marknadens behov, stöttar med idéer och feedback från kunder och bidrar därmed till produktutvecklingen.

Vi söker:

För att trivas i rollen är du en relationsbyggande, kommunikativ och målinriktad person med ett stort eget driv. Du gillar att vara med och bygga upp ett företag och har en entreprenöriell ådra. 

Utöver det är du en lagspelare, initiativtagande och affärsmässig i ditt arbete. 

Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av försäljning, B2B och du har med fördel sålt till media- och reklambyråer och har ett väl utvecklat kontaktnät i branschen. Det är starkt meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning.Du är utöver det duktigt på att utrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. 

Erbjudande:

Metapic är lokaliserade i centrala Stockholm i Spårvagnshallarna. Du erbjuds en flexibel roll i ett internationellt startupföretag med en trygg ägare, där du får möjlighet att vara med och påverka och bidra på ett större plan. Det finns goda utvecklingsmöjligheter internt och en stark gemenskap bland personalen. För rollen tillämpas marknadsmässig fast lön/bonus, tjänstepension enligt ITP, friskvårdsbidrag och andra attraktiva förmåner. 

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Metapic med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram