Rekryteringskoordinator till Salesgroup – Deltid

Om företaget: 

Vi på Salesgroup är specialiserade på att rekrytera säljare och ledare inom alla nivåer till IT-branschen. Våra kunder väljer oss för vår kompetens, leveransförmåga, starka nätverk samt för vårt personliga ansvar genom hela processen. Vi som arbetar på Salesgroup har lång erfarenhet av rekrytering, försäljning och av IT-branschen.

Salesgroup har på kort tid blivit en välkänd aktör inom vår bransch med många goda kundreferenser och samarbeten. Våra affärsrelationer inom IT-branschen sträcker sig över hela Norden med fokus på Sverige. Det råder stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver därför ytterligare stärka vårt team med en rekryteringskoordinator med intresse för IT/teknik, människor och affärer.

Om rollen:

I din roll som rekryteringskoordinator kommer du vara delaktig i hela och olika delar av rekryteringsprocesser där du kommer att hjälpa och stötta kollegor administrativt. 

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:

–       Prospektering av IT/teknik-branschen

–       Skriva och publicera annonser

–       Hjälpa till med kravprofiler

–       Skriva kandidatpresentationer 

–       Referenstagning och bakgrundskontroller

–       Search efter kandidater i olika nätverk

Vi söker: dig som vill arbeta extra ca 8–16 timmar/vecka. 

För att lyckas i rollen som rekryteringskoordinator tror vi att du har följande erfarenhet. 

–       Stort intresse och/eller förståelse för IT/teknik-branschen 

–       Tidigare erfarenhet inom administrativt arbete, rekrytering och/eller IT/teknik är meriterande. 

Vi ser gärna att du har en pågående högskole- eller eftergymnasial utbildning, gärna inom personalvetenskap, ekonomi, samhällsvetenskap eller motsvarande. Grundläggande krav för tjänsten är att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, i svenska som engelska och har god administrativ förmåga. Vi ser att du är prestigelös, ansvarstagande och strukturerad och van med att arbete med varierande uppgifter. 

Erbjudande:

Vårt kontor är centralt beläget vid Tegnérlunden. Vi erbjuder möjligheten att arbeta inom ett specialiserat bolag med kompetenta och härliga kollegor, i en peppande arbetsmiljö som har högt i tak och hög ambitionsnivå där du får lära dig något nytt varje dag. Tjänsten är en deltidstjänst mellan 8–16 timmar/vecka. Är du i slutskedet av din utbildning finns möjlighet till en heltidsanställning efter avslutad utbildning. 

Ansökan: 

Du är välkommen med din ansökan, vi tillämpar urval löpande. För mer information är du välkommen att ringa oss på 08-26 20 00. Tjänsten är en deltidstjänst med tillträde snarast/efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram