Säljare med hjärtat på rätta stället

Om företaget

Funka är marknadsledande inom området tillgänglighet. Bolaget brinner och arbetar för att utveckla webbplatser och system så att de skall bli tillgängliga, begripliga och användbara för alla användare även om man har en nedsatt förmåga. Det har Funka gjort i över tio år och organisationen växer ständigt.

Funka erbjuder också tjänster inom området tillgänglighet och funktionsnedsättning vad gäller, inventering, bemötande, utbildning och strategisk rådgivning.

Idag är cirka 40 medarbetare anställda på Funka och bolaget finns representerat i Sverige, Norge, Finland och Spanien. Kunderna finns primärt bland myndigheter, stat och kommun. 2013 blev Funka utsedda till Gasellföretag för andra gången.

Funka önskar utöka försäljningsteamet med ytterligare en säljare till kontoret i Stockholm.

Om tjänsten:

Som säljare på Funka arbetar du med befintliga och nya kunder inom offentlig sektor. Mycket av arbetet sköts över telefon men också i kundmöten och ibland vid mässor. Fokus i din tjänst ligger i att bygga och utveckla relationer och i att vara med och hjälpa verksamheter inom den offentliga sektorn att möjliggöra för alla människor att ta till sig av deras webbinformation.

Du arbetar självständigt med kunder, både nya och befintliga över hela landet, många av de fysiska kundmötena sker i Stockholmsregionen. Internt har du ett tätt samarbete med försäljningsansvarig, VD, övriga säljare och bolagets konsulter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning av någon typ av IT-/teknisk lösning B2B och har gjort det med goda resultat. Har du arbetat mot offentlig sektor är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar och viktigast av allt är att du delar vår inställning kring människors rätt att vara olika.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är lyhörd, ödmjuk, driven, noggrann och rak i din kommunikation.

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av att arbeta med personer med en funktionsnedsättning eller om du själv har erfarenhet av att leva med en. Tekniskt intresse är också meriterande.

God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Är du den vi söker?

Är du den vi söker så erbjuds du möjligheten att få arbeta i ett unikt företag som varje dag arbetar för att göra världen lite mer tillgänglig för alla. Du får arbeta i en dynamisk organisation i tillväxt och du har stor möjlighet att få vara med och påverka verksamheten.

Funka sitter i fräscha lokaler mitt i Stockholms City och du erbjuds en fast lön och ett bonussystem, förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag och kontinuerliga utbildningar.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Funka med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram