Försäljningsansvarig till Salesgroup

Om oss:

Salesgroup har på kort tid blivit en väletablerad aktör inom vår bransch med många fina kundreferenser och samarbeten. Vi är specialister på att hitta och attrahera säljare och ledare till IT- och teknikbranschen. 

Vi riktar vårt erbjudande såväl mot SMB-kunder som stora globala företag. Våra samarbeten sträcker sig över hela Sverige och även på nordisk basis. För oss är det viktigt att arbeta långsiktigt och med kvalitet, det gör att vi har många kunder som har långa relationer med och som vi återkommande hjälper. 

Genom ett väl paketerat erbjudande till marknaden med rekryterings-, bemannings- och interimslösningar hjälper vi våra kunder att växa och utvecklas. Vi är ett litet bolag med stor kompetens där vår företagskultur präglas av ödmjukhet, ansvarstagande och engagemang.

Nu växer vi vår verksamhet och vill därför hitta ytterligare en kollega som är intresserad av försäljning, rekrytering och IT.

Om rollen:

Som försäljningsansvarig hos oss har du huvudansvar för allt som rör vår försäljning och du driver såväl operativt som strategiskt försäljningsarbete, ofta i nära samarbete med VD och leveransansvarig. I arbetet ingår att driva egen försäljning, att arbeta med affärs- och tjänsteutveckling, och tillsammans med övriga kollegor driva bolaget framåt. Du har budget- och kundansvar. På sikt kan du också få personalansvar. 

Du ser en möjlighet att arbeta mer nischat inom ett mer specialiserat bolag med erfarna och kompetenta kollegor där du får ett stort inflytande och ansvar över ditt arbete.

Vår försäljning är konsultativ och vi arbetar nära våra kunder genom delar rekryteringsprocessen. Du arbetar tätt med någon av dina kollegor som är rekryteringskonsult varje uppdrag och vi arbetar långsiktigt med många återkommande kunder.

Vi söker:

För att lyckas väl i rollen som kundansvarig tror vi att du har följande erfarenhet:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning inom IT alternativt erfarenhet av att sälja rekryterings- och/eller bemanningslösningar
  • Minst 3 års erfarenhet av försäljning B2B mot C-level.
  • Stort intresse och god förståelse för IT-branschen.
  • Meriterande med akademisk utbildning.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift (svenska och engelska).

Vi ser en långsiktighet i denna tjänst och därför är det viktigt för oss att du är en person som likt oss andra på Salesgroup är prestigelös och trivs i ett bolag med entreprenörskänsla. Utöver det har du högt tempo, är målinriktad, driven och är dedikerad i ditt arbete.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter ser vi att du är kreativ i ditt arbetssätt för att hitta nya affärsmöjligheter. Det är också viktigt att du är konsultativ samt kund- och lösningsorienterad för att kunna lösa kundens rekryteringsbehov.

Erbjudande:

Vårt kontor är centralt beläget vid Tegnérlunden. Du erbjuds möjligheten att få vara med i en expansiv organisation. Du får möjlighet att arbeta i ett team med hög kompetens och ett stort engagemang där vi bjuder på oss själva och har roligt på dagarna, samtidigt som vi är professionella. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:
Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 08 26 20 00. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram