Sales Executive Custom Dev. till Precio Fishbone

Om företaget:
Precio Fishbone är specialistbolaget som utvecklar skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik. Precio Fishbones engagemang, erfarenhet och uttalade specialistkompetens tillsammans med det mindre företagets snabbhet och flexibilitet gör dem till en mycket effektiv och strategisk partner till sina kunder.

Precio Fishbone är en av Sveriges ledande leverantörer av Microsoftbaserade lösningar och är både guld- och silverpartner till Microsoft inom sex olika kompetensområden. Bolaget sysselsätter över 200 specialister fördelat på åtta kontor i Sverige, ett i Danmark, ett i England och ett i Vietnam och är listat på NASDAQ Stockholm First North Premier.

Nu växer Precio Fishbone och söker därför en erfaren Sales Executive med fokus på skräddarsydda helhetslösningar (Custom Dev.) som kan fortsätta att driva expansionen inom affärsområdet framåt.

Om rollen:
Som Sales Executive på Precio Fishbone inom området Custom Dev. driver du självständigt försäljningsprocessen från start till mål och säljer in skräddarsydda utvecklingsprojekt. Till din hjälp har du ett professionellt team av projektledare och lösningsarkitekter som understödjer dig i processen. Du kommer primärt att sälja konsulter placerade i Stockholm, men även i Mälardalen och övriga regioner. Utöver det kommer du att fokusera på att vidareutveckla och sälja Precio Fishbones offshore-leverans i Vietnam. Du kommer att bearbeta nya kunder men även hitta nya affärer på befintliga kunder.

Vi söker:
För att lyckas i rollen som Sales Executive har du minst tre års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning, antingen i form av utvecklingsprojekt eller systemlösningar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att själv ha arbetat som konsult inom systemutveckling och/eller projektledning och därmed har teknisk förståelse. Du kan driva affärsprocesser från start till mål och stimuleras av utmaningen att expandera befintliga affärer och av att göra nya.

Som person är du affärsorienterad och målinriktad och drivs av att uppfylla dina försäljningsmål. Du är bra på att skapa nya relationer, men också vårda befintliga. Utöver det är du orädd som person, kan fatta egna beslut och tar ansvar för ditt arbete. Du har också en positiv attityd och arbetar prestigelöst med många av Precio Fishbones kontor även om placeringen är i Stockholm.

Ett krav för rollen är relevant eftergymnasial utbildning, samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Erbjudande:
Precio Fishbone sitter i fräscha lokaler vid Norrtull i Stockholm och kan erbjuda dig en spännande roll i ett specialistbolag där du har stor frihet att forma din egen vardag. På Precio Fishbone bidrar varje enskild individ till företagets framgång och varje person är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar bolaget nytta och verkligt värde för våra kunder. Här kan du läsa mer om Precio Fishbone: https://www.preciofishbone.se/ 

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Precio Fishbone med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram