Account Manager till QD

Om företaget:
QD är en helhetsleverantör inom IT och drift-lösningar som hjälper kunder med att nå sina verksamhetsmål i form av effektivt IT-stöd. Lösningarna baseras på traditionell drift, outsourcing, användarsupport, molntjänster samt tillhörande tjänster. QD har sitt huvudkontor i Solna, Stockholm men finns även representerade i Uppsala och Göteborg. 

QD baserar sina tjänster på tillgänglighet, flexibilitet och kompetens. Kunderna kan således arbeta med att utveckla sin befintliga verksamhet och överlåta hela eller delar av ansvaret för IT-leveransen till QD.

QD är ett familjeägt bolag som grundades 1989. Idag omsätter de cirka 100 miljoner och består av drygt 70 medarbetare. Familjekänslan är genomgående i bolaget och QD värdesätter sina medarbetare högt.

QD befinner sig nu i en stark tillväxtfas och behöver därför utöka sitt säljteam med ytterligare en Account Manager. 

Mer om QD hittar du på; www.qd.se

Om rollen:
Som Account Manager blir du en del av QD:s säljteam. Du arbetar med att erbjuda hela QD:s portfölj av tjänster och lösningar till nya och befintliga kunder.

Du driver försäljningsprocessen från prospektering till avslut och arbetar sedan med att vidareutveckla och vårda kunden. Till din hjälp har du också QD:s erfarna pre-sales och specialister när det behövs.

Affärsprocesserna är relativt långa och därför krävs det att du är uthållig och kan arbeta strategiskt samt relationsbyggande med din försäljning.

Vi söker:
För QD är medarbetarna bolagets främsta tillgång. Därför värdesätter QD dina personliga egenskaper högt.

Du drivs av att självständigt kunna driva affärer framåt och är kreativ i ditt arbetssätt. Du har lätt för att sätta dig in i komplexa frågeställningar och du vill lära dig mer om lösningsförsäljning inom IT. Det är viktigt att du är en person som vill utvecklas och samtidigt ha kul på jobbet tillsammans med dina kollegor.

Är du rätt person och uppfyller nedanstående formella krav är det dig vi letar efter.

• Minst 2 års erfarenhet av B2B försäljning av IT, copy/print, PBX/telekom, videokonferens eller liknande lösningar.
• Dokumenterat goda försäljningsresultat.
• Erfarenhet av att driva hela försäljningsprocesser självständigt.
• Tidigare erfarenhet av att bearbeta nya kunder och utveckla dessa.
• Mycket god svenska och god engelska i tal och skrift.
• Körkort

Erbjudande:
Du erbjuds en roll som kommer att vara med och forma QD:s framtida kundbas.  Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig dela av QD:s framtid och framgång. QD har en etablerad onboarding-process för att du så snabbt och bra som möjligt ska komma in i teamet och få kunskap kring områdena QD är verksamma inom.

Den första tiden får du en dedikerad person som kommer att stötta, utmana och coacha dig. Du får här chansen att utvecklas inom IT-försäljning. För rollen tillämpas fast lön + bonus samt marknadsmässiga anställningsvillkor i övrigt.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar QD med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram