Sales Executive till Avega Group

Vill du arbeta med försäljning av erfarna IT-konsulter? 

Om bolaget:

Avega grundades år 2000 med ambitionen att samla de mest drivna, erfarna och vassaste konsulterna som genom specialistkompetens vill göra skillnad hos kunderna. Avegas mål är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i konsulternas karriär! Idag består Avega av cirka 350 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Avega Group är ett konsultföretag specialiserat inom digital transformation. Avega erbjuder erfarna specialister inom de områden som krävs för att hjälpa sina kunder i den digitala transformationen och åtar sig nyckelroller hos sina kunder som kräver erfarenhet och expertis. Syftet? Att göra skillnad, skapa framgång och ha roligt – tillsammans.

Avegas erbjudande spänner över de flesta områden som tillsammans hjälper deras kunder att realisera digitaliseringens möjligheter. Avega hjälper kunderna från arkitektur och kravställning till strategirealisering och implementering av valda processer, metoder och lösningar, oavsett om de byggs på standardplattformar eller som kundunika lösningar. 

Man befinner sig i en expansiv fas och behöver nu stärka sin försäljningsorganisation med en Sales Executive. 

Mer information om Avega hittar du på www.avegagroup.se 

Om rollen:

Som Sales Executive på Avega är du kundansvarig för ett antal befintliga kunder samtidigt som du arbetar med att hitta nya affärer. Du får tillgång till marknadens mest erfarna konsulter inom digital transformation, möjlighet att hjälpa kunder att lyckas i sin digitalisering och kontor i attraktiva lokaler centralt i Stockholm City.

Du får möjlighet att aktivt delta i Avegas säljledningsforum, där säljare och affärsområdeschefer arbetar med operativa frågor såväl som kort- och långsiktiga prioriteringar och utveckling av försäljningsarbetet. Du deltar också i affärsutveckling av Avegas tjänster och lösningar.

I din roll som Sales Executive är du en kulturbärare och drivande i att utveckla företagskulturen i samklang med Avegas värderingar. Du arbetar också i nära samverkan med övriga delar av koncernen i syfte att skapa mervärde för Avega Group

Vi söker:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av konsultförsäljning, antingen från konsult eller bemanningsföretag. Du har erfarenhet av att driva affärsdialoger på CXX-nivå och kan hantera såväl långsiktig och strategisk försäljning som kortare affärsprocesser. Vidare kan du driva hela försäljningsprocesser självständigt och i samarbete med andra.

Har du tidigare arbetat mot utpekade segment t.ex. Retail eller Public och därmed skaffat dig en djup bransch- och verksamhetsförståelse är det meriterande. 

Avega lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är kommunikativ, relationsorienterad och har en hög energinivå. Dina affärsrelationer präglas av att du är affärsmässig, professionell och lyhörd. Viktigast av allt – du vill vara med och växa Avega. 

Erbjudande: 

Avega befinner sig just nu i en spännande och expansiv fas där det finns extra goda möjligheter att göra affärer. Du får vara med och påverka och det är nära till beslut. Du arbetar tillsammans med erfarna och kompetenta konsulter och kollegor. 

Avega erbjuder fast lön + provision, goda pensionsvillkor och övriga marknadsmässiga villkor.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Avega med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram