Account Manager till Nordlo

Om företaget: 

Nordlo hjälper sina kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT- lösningar.  

IT-bolaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av Zetup, Office IT- Partner, Dicom och norska IT-Total. Med fokus på rådgivning och lokal förankring är den nya koncernen en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. 

Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, koncernen omsätter cirka 1,2 miljarder årligen. 

Företaget befinner sig i en stark expansionsfas och behöver därför utöka sitt säljteam med en Account Manager på kontoret i Liljeholmen.

Mer om Nordlo hittar du på: https://nordlo.com

Om rollen:

Som Account Manager ansvarar du för hela försäljningsprocessen där du blir en del av ett säljteam. Det finns även möjlighet att driva ett kundteam och bli expert inom ett affärsområde. 

Du ansvarar för dina egna kunder men har också hjälp av och samarbetar med övriga säljkollegor och konsulter. Din uppgift är att stötta och vägleda kunderna i sin digitaliseringsresa med hjälp av Nordlos IT-lösningar. Du arbetar både med nya och befintliga kunder där du strategiskt utvecklar långsiktiga samarbeten.

Du driver hela affärsprocessen, från prospektering och bokning av dina egna säljmöten, till förhandling och avtal. Du samarbetar nära med säljkollegor och konsulter och ingår i olika kundteam. Idag arbetar 50 personer på kontoret i Liljeholmen, varav 15 arbetar med försäljning och som försäljningsstöd.

Vi söker:

För att passa i rollen som Account Manager är du handlingskraftig, utåtriktad och engagerad. Du trivs av att arbeta i ett högt tempo, är inte rädd för förändring och har en vilja att utvecklas. Då du spenderar mycket tid ute hos kund ställs höga krav på att du har en god social kompetens och är duktig på att samarbeta men även att du klarar av självständigt arbete. 

Vi ser att du har god erfarenhet av B2B-försäljning och kan kommunicera med beslutsfattare på Cxx-nivå.                

Du har minst två års erfarenhet från IT-branschen och har en förståelse för infrastruktur, nätverk, serverdrift och/eller molnlösningar. 

Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

B-körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor inom Storstockholm.

Erbjudande:

Nordlos kontor i Liljeholmen är en del av en rikstäckande koncern med kontor över hela Sverige. Företaget jobbar i engagerade team med kompetenta medarbetare som alla brinner för att hitta rätt IT-lösning till kunden.

Du erbjuds en säljande roll i ett företag där du har stor delaktighet och som befinner sig i en stark tillväxtfas. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter internt och möjlighet att påverka både din roll och företagets riktning. Alla medarbetare på företaget erbjuds möjlighet till delägarskap. För rollen tillämpas marknadsmässig fast lön/provision, tjänstepension enligt ITP, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt biltillägg.

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nordlo med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram