Account Manager till Pagero

Om företaget: 

Pagero Group utvecklar och marknadsför Pagero Online, ett molnbaserat nätverk för kommunikation av affärsdokument inom processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay (TMS). Pagero Online är oberoende av affärssystem och passar företag av alla storlekar och inom alla branscher.

Pagero Group har 190 stycken anställda med huvudkontor i Göteborg, Sverige och lokalkontor i bland annat Stockholm, Köpenhamn, London, Dublin, Amsterdam, Rom, Paris, Dubai, Melbourne, Singapore och Chicago.

Mer om Pagero hittar du på: https://www.pagero.se

Om rollen: 

Som Account Manager arbetar du med konsultativ lösningsförsäljning där du ansvarar för hela försäljningsprocessen och blir en del av ett mindre säljteam. Du kommer att få grundläggande kunskap om hela Pageros produktportfölj men specialisera dig på Pagero Freight Solutions som kontrollerar fraktkostnader och ger överblick över kunders flöden i realtid. 

Du kommer att ansvara för dina egna kunder som kommer vara en kombination av nya och befintliga kunder där du utvecklar långsiktiga samarbeten. Du kommer att ha ett nära samarbete med Pageros säljledning och få möjlighet att arbeta med alla delar i försäljningsprocessen. Allt ifrån egen prospektering och bokning av dina egna säljmöten, till att vara ute på kundmöten, offertskrivning och avtal. 

Vi söker: 

För att trivas i rollen är du en relationsbyggande person med ett stort eget driv. Du är initiativtagande, engagerad, tycker om att arbeta strategiskt, resultatorienterat och är uthållig i ditt arbete. Utöver det har du en vilja att lära dig nya saker, är öppen för att arbeta i en föränderlig miljö och har ett intresse för att arbeta inom IT-branschen. 

Vi ser att du har erfarenhet av komplex lösningsförsäljning, minst ett års försäljningserfarenhet från IT-branschen alternativt har arbetat med försäljning inom transport och logistikbranschen. Det är starkt meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av försäljning av affärssystem.

Du är duktigt på att utrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. 

Erbjudande:

Pageros kontor är lokaliserat i centrala Stockholm på Kungsgatan. Du erbjuds en flexibel roll i ett företag som befinner sig i framkant och som håller på med en spännande förändringsresa. Det finns goda utvecklingsmöjligheter internt, god gemenskap bland personalen och stor frihet under ansvar i ditt arbete. För rollen tillämpas marknadsmässig fast lön/bonus, tjänstepension enligt ITP och friskvårdsbidrag.

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Pagero med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram